Cum s-a sinucis procuroarea Ramona Bulcu! S-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară

Ultima actualizare:

    Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu, a murit astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al instituţieiFoto: Arhiva personală
Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu, a murit astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al instituţieiFoto: Arhiva personală

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu, a murit astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al instituţiei, de la o înălţime de circa 20 de metri. Martorii au povestit cum s-a întâmplat tragedia.

Ce tragedie! Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu, a murit astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al instituţiei, de la o înălţime de circa 20 de metri. Acasă o așteptau cei doi copii.

  • Decesul a fost pronunţat de Ambulanţa Bucureşti.
  • La ora 9:50 ar fi fost primit apelul la ambulanţă, iar la ora 11:50 a fost declarat decesul.
  • Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre Ramona Bulcu, care ar fi sunat la 112 şi ar fi spus că intenţionează să îşi ia viaţă.
  • La ora 12:00 ISU Bucureşti Ilfov a transmis că au intervenit la un caz, unde o femeie de aproximativ 50 de ani a căzut de la etajul 5 al unui imbobil şi că această a fost declarată decedată.
  • ISU Bucureşti Ilfov a intervenit la faţă locului cu o autospecială cu apă şi spumă, o descarcerare, salvatori, o ambulanţă SMURD şi unitatea de terapie intensivă mobilă.
  • „Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin,  aprox 50 ani, precipitare de la înălţime, aprox 20m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanţă SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila”, a tramsnis ISU.

Cum s-a sinucis procuroarea Ramona Bulcu

Jurnalistul de investigaţie Ovidiu Vaghele, într-o postare pe pagina personală de Facebook, descrie cum s-a petrecut filmul tragicului eveniment.   

 „Dna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la et 5 și s-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat așa câteva minute bune. Niște muncitori aflați în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 și a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întampla. La un moment dat, a parut ca vrea sa se razgandeasca si sa intre. Nu a facut-o. Și-a facut cruce și s-a aruncat. În cădere s-a lovit de cornișa de deasupra mezaninului, după care s-a izbit de trotuar. A murit câteva secunde mai târziu.   (Detaliile mi-au fost relatate de un martor la toată povestea.)   Of, ce nenorocire. N-am cuvinte”, a scris jurnalistul Ovidiu Vanghele, pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro

Citește și Procuroarea Ramona Bulcu s-a sinucis pentru că avea probleme de sănătate?

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis. S-a aruncat de pe clădirea Parchetului General, unde a fost purtător de cuvânt

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net