Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis. S-a aruncat de pe clădirea Parchetului General, unde a fost purtător de cuvânt

procurorul-ramona-bulcu-s-a-sinucis-dupa.jpg

ramona bulcu
Ramona Bulcu a fost şi purtătorul de cuvânt al Instituţiei de pe care s-a aruncat în gol
foto: Infocons.ro

Procuroarea Ramona Bulcu s-a sinucis. Femeia s-a aruncat vineri, 26 aprilie, de la etajul 5 al Parchetului General. Înainte de a face acest gest, ea ar fi sunat la ambulanță pentru a-și anunța intenția de a-şi lua viaţa.

Un procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a murit, vineri, 26 aprilie, după ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care funcţionează instituţia, de la o înălţime de aproximativ douăzeci de metri. Potrivit unor surse din anchetă, ar fi vorba despre Ramona Bulcu, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, precizează news.ro.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis în Vinerea Mare

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112, a fost anunţat că o femeie s-a precipitat de la mare înălţime din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La faţa locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi procuror criminalist pentru a declanşa cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

parchetul-general-mediafax.jpg

Ramona Bulcu s-a aruncat de la 20 de metri, de pe clădirea Parchetului General
foto: Mediafax

La rândul lor, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că este vorba despre o femeie de aproximativ 50 de ani care a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse din anchetă, ar fi vorba despre Ramona Bulcu, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, care s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii. Ramona Bulcu era mamă a doi copii.

Ştire în curs de actualizare

Loading...

Citește și

  • Chiar dacă e frumos afară şi vremea caldă te îmbie să îţi faci de cap, te simţi sleit şi apatic? E clar, te-a cuprins şi pe tine depresia de primăvară. Cel puţin aşa susţin psihologii britanici starea de anxietate care afectează peste 23% din populaţia planetei între lunile aprilie şi mai în fiecare an.

  • O veste teribilă, astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare. Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General

    O veste teribilă, astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare. Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General, de la 20 de metri înălțime. Înainte de a face acest gest, femeia ar fi sunat la ambulanță pentru a-și anunța intenția de a-şi lua viaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1