De ce s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu. 3 posibile motive

Ultima actualizare:

    O veste teribilă, astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare. Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului GeneralFOTO: adevarul.ro
O veste teribilă, astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare. Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului GeneralFOTO: adevarul.ro

O veste teribilă, astăzi, 26 aprilie, în Vinerea Mare. Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General, de la 20 de metri înălțime. Înainte de a face acest gest, femeia ar fi sunat la ambulanță pentru a-și anunța intenția de a-şi lua viaţa.

Ce gânduri negre i-au venit în minte procuroarei Ramona Bulcu și au împins-o să sară de la 20 de metri înălțime? Procuroarea Ramona Bulcu avea probleme?

  • Din primele informații am aflat că procuroarea Ramona Bulcu era o femeie blândă, amabilă și povestea adesea despre familia ei minunată. Are doi copii, o fată și un băiat, la care poate s-a gândit, dar tot a sărit în gol de la etajul 5 al Parchetului General.
  • Ramona Bulcu a fost schimbată din funcția de purtător de cuvânt al Parchetului, în 2017, motiv pentru care magistratul a intrat în depresie, spun cei care au cunoscut-o.
  • Un alt posibil motiv pentru gestul fatal al procuroarei ar fi un control al Inspecției Judiciare care nu ar fi ieșit chiar bine.
  • În cele din urmă, cei care au cunoscut-o spun că ar fi avut și probleme de sănătate.

Cine este procuroarea Ramona Bulcu

  • Procurorul Ramona Bulcu, în vârstă de 53 de ani, absolvise Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în anul 1995 iar, după ce a activat 7 ani ca procuror în secţiile de Judiciar Civil, s-a ocupat de relaţiile cu presa ale Parchetului General.
  • Ramona Bulcu a fost din mai 201 procuror şef al Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Presa.
  • Anterior, din aprilie 2009-mai 2011 a fost delegată în funcţia de procuror şef al Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.  
  • Din iulie 2007-aprilie 2009: procuror în cadrul Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; septembrie 2003-iulie 2007: procuror la Biroul de Relaţii cu Presă al Secţiei de Cooperare Internaţională, Integrare Europeană, Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie;
  • În perioada ianuarie-septembrie 2003: procuror la Secţia Judiciar Civilă din cadrul Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; martie 2001-ianuarie 2003: procuror la Secţia Judiciar Civilă din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti;
  • Septembrie 1999-martie 2001: procuror la Secţia Judiciar Civilă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti; iunie 1996-septembrie 1999: procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.
  • Citește și
  • Cum s-a sinucis procuroarea Ramona Bulcu! S-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis. S-a aruncat de pe clădirea Parchetului General, unde a fost purtător de cuvânt
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net