Uite cum arată Mihaela, dragostea lui Ludovic Orban!

Ultima actualizare:

    Premierul Ludovic Orban este un om împlinit și pe plan personal
Premierul Ludovic Orban este un om împlinit și pe plan personal

Ludovic Orban are 56 de ani și de 27 de ani face politică. În acest timp, a deținut diferite poziții cheie, dar a știut să fie un om simplu și discret. Și-a ținut familia departe de ochii lumii până acum, când au apărut primele fotografii cu soția lui, care-i îi este alături din tinerețe.

Ludovic Orban este căsătorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil, pe Tudor. Deși soțul ei a avut mereu funcții importante în politică, femeia a ales să ducă o viață discretă. Nu a ieșit niciodată la brațul lui la evenimente importante.

Mihaela Orban, soția lui Ludovic Orban, este psiholog

Mihaela este psiholog, psihoterapeut și directoarea unei grădinițe private din București. De asemenea, este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și adolescenților din România.

Mihaela Orban este psiholog și director de grădiniță privată
Mihaela Orban este psiholog și director de grădiniță privată

Mulți ani, familia Orban au trait într-un apartament modest din cartierul Titan. Din 2014 însă locuiește în județul Ilfov, acolo unde deține o casă de vacanță cu suprafața de 200 de metri pătrați.

Și fratele premierului face politică. Leonard este mai mare cu un an și 11 luni.

Leonard Orban, fratele premierului, este consilier prezidențial

Între anii 1993 și 2001, Leonard Orban a fost consilier parlamentar pentru afaceri europene și internaționale al Parlamentului României. În perioada mai 2001-decembrie 2004, a deținut funcția de negociator șef adjunct cu Uniunea Europeană, iar în perioada decembrie 2004-aprilie 2005 a fost negociator șef al României cu Uniunea Europeană.

Ludovic și Mihaela, dansând la nunta lor
Ludovic și Mihaela, dansând la nunta lor

În anul 2002 a fost decorat de către Ion Iliescu în gradul de Cavaler al Ordinului Național „Steaua României”, distincție acordată pentru contribuția adusă integrării României în NATO.

 În 12 decembrie 2006, a fost numit comisar European, funcție preluată la 1 ianuarie 2007, când România aderat la UE. La data de 8 martie 2010, a fost numit consilier prezidențial, funcție pe care o deține și în prezent.

Ce zice Ludovic Orban despre fratele său

”El a fost dintotdeauna foarte serios și nu-mi aduc aminte de trăsnăi făcute împreună, chiar dacă am fost și suntem foarte apropiați și întotdeauna m-am putut baza pe fratele meu. Odată, când eram prin clasa a VI-a sau a VII-a, eram împreună cu Leonard și alți doi băieți, plus mai multe fete, în parc și s-au legat unii mai mari de noi. Ceilalți doi băieți au fugit, iar ostilitățile au rămas să fie duse doar de mine și de Leonard. Ne-am descurcat bine, am reușit să-i punem pe fugă pe cei care s-au luat de fetele noastre. Un alt episod s-a derulat în Șaguna, când un coleg de clasă al lui Leonard a venit și l-a bătut pe un coleg de-al meu, noi fiind mai mici cu un an decât ei. M-am dus în clasa lor și l-am răzbunat pe colegul meu. După ce a încasat-o, colegul de clasă a lui Leonard m-a tot căutat, iar într-o zi m-a așteptat la terminarea școlii și m-a provocat la o nouă bătaie. Și-a luat-o și de această dată, dar între timp a aflat Leonard ce se întâmplă și a venit imediat în ajutorul meu. Când a văzut, însă, cum arată colegul său, i s-a făcut milă și nu a mai zis nimic”, a povestit Ludovic Orban, într-un interviu acordat pentru cetateanul.net.

Leonard Orban face politică din 1993
Leonard Orban face politică din 1993

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/cum-trait-ludovic-orban-cu-3000-de-lei-pe-luna-sunt-om-foarte-modest

https://www.click.ro/news/national/totul-despre-premierul-desemnat-ludovic-orban-cum-arata-si-cu-ce-se-ocupa-sotia

https://www.click.ro/news/national/averea-premierului-ludovic-orban-o-masina-din-2007-si-o-casa-de-vacanta

image
image
image
image
image
image
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net