Averea premierului Ludovic Orban: o mașină din 2007 și o casă de vacanță

ludovic-orban.jpg

ludovic orban cu mana in buzunar
Ludovic Orban a vorbit despre majorarea pensiilor și alocațiilor
foto: arhiva Click!

Ludovic Orban și-a făcut publică declarația de avere. Premierul României a câștigat, în 2018, numai 37.000 de lei din consultanță tehnică, deține o mașină fabricată în 2007 și are o casă de vacanță de 200 de metri pătrați.

Premierul Ludovic Orban deţine, conform declaraţiei de avere, o casă de vacanţă în co-proprietate cu soţia, cumpărată în 2014, iar aceasta este singura proprietate de acest fel a cuplului Orban. Prim-ministrul României nu a mai menționat nicio o altă casă sau apartament și niciun teren.

Ludovic Orban a câștigat 28.356 de lei net în 2018

De asemenea, Orban a menționat în declarația de avere că deține un autoturism Volkswagen Passat fabricat în 2007 și că are două conturi în euro, ambele deschise în 2010, pe numele soţiei, unul de aproximativ 5.500 de euro şi un altul de 6.275 de euro.

În 2018, Ludovic Orban a încasat 28.356 de lei net de la Revicond Canaltech SRL, o firmă din Târgu Mureş, şi 9.000 de lei net de la SCP Doru Trăilă &asociaţii (societate de avocatură a fostului soț al deputatului PNL Cristina Trăilă). În ambele cazuri, actualul premier a desfăşurat activităţi de consultanţă tehnică. Soția premierului, Mihaela Orban, nu a avut niciun venit anul trecut, potrivit declarației de avere.

Citește și:

Ion Caramitru este cel mai bogat actor? Ce avere fabuloasă are împreună cu soția sa

Cât au câștigat anul trecut președintele Klaus Iohannis și soția sa din salarii și chirii

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1