Și-au spălat caii în apa mării, pe plajele de fițe din Mamaia

turisti-mamaia-cai_spalati_in_mare.jpg

cai spalati in marea neagra
Turiștii cazați în Mamaia de Nord nu au fost deranjați când alături de ei s-au aflat mai mulți bărbați care își spălau cu detergent caii și poneii în apa mării, chiar pe plajele de fițe
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Nu i-a deranjat nimeni! Mai mulți bărbați și-au spălat caii și poneii în Marea Neagră, pe plaja de fițe din Mamaia Nord. Turiștii și-au văzut liniștiți de îmbăiere și nu s-au sichinsit să comenteze.

A fost un weekend plăcut la malul mării. Soare generos, apă caldă, briză ușoară. Circa 100.000 de turiști au fost în weekend-ul trecut la mare, au estimat hotelierii.

Mamaia, stațiunea preferată a românilor, a fost arhiplină, iar turiștii păreau mulțumiți. Au fost deranjați doar de mirosul oribil al algelor în putrefacție de la malul mării.

Și-au spălat caii în apa mării

Alge și animale în apă! Turiștii care s-au aflat în weekend-ul trecut la Mamaia au avut ghinionul să găsească alge în putrefacție la malul mării și au comentat în fel și chip.

În schimb, cei cazați în Mamaia de Nord nu au fost deranjați când alături de ei s-au aflat mai mulți bărbați care își spălau cu detergent caii și poneii în apa mării, chiar pe plajele de fițe. De bucurie că se pot bălăci în apa caldă, au privit cu nepăsare la oamenii care își spălau animalele lângă ei.

turist-mamaia-cai_spalati_in_mare.jpg

cai spalati in marea neagra
De bucurie că se pot bălăci în apa caldă, turiștii au privit cu nepăsare la oamenii care își spălau animalele lângă ei
FOTO: Click!

Singurii care puteau interveni erau polițiștii, dar nu erau pe acolo. Conform legii, este interzis accesul pe nisip cu orice fel de animal, iar o amendă este între 5.000 și 20.000 de lei.

Medicii veterinari spun că cei aflați în apa mării în acel moment ar fi putut contacta o boală gravă, dacă animalele erau suferinde, iar peștii ar putea muri din pricina detergentului folosit de proprietarii cailor.

Citește și

Caniculă-furtună, combinaţia care face vara insuportabilă!

Avertizare meteo. Se întorc vijeliile: este ”cod galben” de ploi torenţiale în aproape toată țara

Loading...
 
 

Citește și

  • E nebunie la mare. În fiecare weekend sunt tot mai mulţi turişti, preţurile au crescut, dar românii au parte şi de neplăceri. În fiecare zi, curenţii aduc alge la mal care putrezesc în bătaia soarelui. În staţiunea Mamaia, mirosul este de nesuportat.

  • tania budi plaja

    Tania Budi ne demonstrează şi vara aceasta că vârsta este doar o cifră în buletin. Senzuala blondă, care la începutul anului a împlinit 51 de ani, etalează cu mândrie o siluetă de fotomodel pe care evident că şi-o pune în valoare cum ştie ea mai bine, într-un costum de baie minuscul. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe plajă, la Mamaia, împreună cu o prietenă alături de care a ciocnit un pahar şi a râs continuu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1