Seychelles, Madeira și Kenya, topul vacanțelor pentru românii cu bani. Cât costă o vacanță pe cele mai frumoase plaje din lume

turisti-fericiti-la-plaja-in-seychelles.jpg

Turiștii au o vacanță de vis pe tărmurile exotice de la Oceanul Indian
Turiștii au o vacanță de vis pe tărmurile exotice de la Oceanul Indian
Fotografii: Eturia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vacanțele în destinații exotice sunt în topul preferințelor românilor cu bani. Aceștia nu aleg Grecia, Bulgaria sau Turcia, ca restul lumii, ci Seychelles, Madeira și Kenya. Iată cât costă o vacanță pe cele mai frumoase plaje din lume!

Turiștii cu dare de mână au stabilit deja topul destinațiilor din această vară. Printre cele mai cerute sejururi sunt cele spre Seychelles, Madeira și Kenya, anunță tour-operatorul Eturia.

Zborurile charter rămân încă un criteriu prioritar în alegerea vacanței, alături de raportul dintre calitatea serviciilor și tarif.

Seychelles, Madeira și Kenya, topul vacanțelor pentru românii cu bani

„Lista celor mai îndrăgite destinații din această perioadă este conturată de preferințele clienților noștri. Fără să fie o mare surpriză, Seychelles conduce în continuare topul locurilor în care clienții noștri vor să-și petreacă vacanța. Apoi, constatăm că Madeira se bucură de un succes binemeritat, asta datorită zborului direct de tip charter și a unui raport calitate-preț excelent la pachetele oferite de Eturia. Și pachetele din Kenya, o destinație intens căutată pentru dubla experiență de safari plus plajă, se epuizează repede. Printre preferatele verii, mai regăsim Republica Dominicană, Mexicul și Tanzania”, spune Ana-Maria Gherasim, manager de vânzări la Eturia, care anunță că cifra de afaceri a agenției a crescut cu 30%, față de aceeași perioadă a lui 2019- 2020.

Cât costă o vacanță pe cele mai frumoase plaje din lume

Un sejur de opt zile în însorita insulă portugheză Madeira costă de la 880 de euro/persoană, la Hotelul Porto Mare-Porto Bay, de 4 stele, cu mic dejun înclus și zbor din București.

maiedira-coasta.jpg

Însorita insulă portugheză Madeira
Însorita insulă portugheză Madeira

Plecarea este în iulie. Aici, vei descoperi frumusețea și unicitatea peisajelor și vei putea îmbina momentele de relaxarea cu plimbări, drumeții, înot cu delfinii, scufundari, trekking sau jeep safari.

Kenya este destinația celor care vor ca din vacanța lor să facă o experiență de neuitat.

savana-kenya-girafe.jpeg

Plimbările în savana kenyană fac toți banii
Plimbările în savana kenyană fac toți banii

Pachetul de 8 zile, la Hotelul Kilaguni Serena Safari Lodge, de 4 stele, cu pensiune completă, costă 1.890 de euro/persoană.

Plecările sunt săptămânale, în fiexare zi de luni, de pe Aeroportul Otopeni, iar pe 5 este prima din iulie

Seychelles este o altă destinație exclusivistă. În principal, pentru plajele exotice  considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase de pe pământ, fiind denumite și bijuteriile Oceanului Indian.

plaja-seychelles-hamac.jpg

În Seychelles găsești cele mai frumoase plaje de pământ
În Seychelles găsești cele mai frumoase plaje de pământ
Fotografii: eturia.ro

De la insulele granitice din nord, cu peisaje sălbatice și munți de până la 1.000 m altitudine și până la insulele cu nisip fin din sud, unde palmierii se unduiesc peste lagunele cristaline, priveliștea îți taie respirația.

Nouă zile de răsfăț tropical costă de la 1.590 de euro de persoană, la Hotel Fischerman’s Cove Resort, de 4 stele, din stațiunea Mahe, cu mic dejun inclus. Plecările sunt în august.

Vouchere aniversare de 1.400 de lei

Luna aceasta Etura aniversează 14 ani de călătorii exotice și trăiri intense în jurul lumii, astfel că anunță o serie de promoții pentru sejururile charter.

Totodată, le oferă clienților noi pachete de călătorii la prețuri aniversare valabile până la final de lună, iar clienții fideli primesc vouchere de până la 1.400 de lei.

Citește și: 

Paștele în destinații exotice. Cât te costă să-l faci în Madeira, declarată cea mai sigură destinație de vacanță

Vedetele autohtone se răsfață în vacanțe exotice la început de an

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5