Paștele în destinații exotice. Cât te costă să-l faci în Madeira, declarată cea mai sigură destinație de vacanță

Ultima actualizare:

    Turiștii români vor ajunge în Madeira cu primul charter pe 1 mai Fotografii: Eturia
Turiștii români vor ajunge în Madeira cu primul charter pe 1 mai Fotografii: Eturia

Au mai rămas aproximativ două săptămâni până la Paște, timp suficient să vă căutați o vacanță. La modă în pandemie sunt destinațiile exotice, unde nu sunt la fel de multe restricții, iar soarele este la el acasă. Madeira a fost declarată ca fiind cea mai sigură destinație de vacanță, iar primul charter din România va pleca pe 1 mai.

Zborurile directe către destinații mai greu accesibile au devenit extrem de apreciate și căutate de către turiștii români. Iar acum, când majoritatea călătorilor se gândesc la planurile pentru vacanța de Paște, în portofoliul de vacanțe a apărut o nouă destinație: insula portugheză Madeira!

„Înainte, un zbor către Madeira însemna cel puțin o escală și un timp mediu de 10 ore petrecut pe drum. Iar noul charter către această destinație înseamnă mai ales confort prin diminuarea timpului petrecut până la destinație și evitarea aeroportului de escală. În plus, tarifele avantajoase fac din Madeira o insulă mai aproape de români ca oricând. Charterele vor fi operate de Tarom: primul, de Paște, apoi vom avea plecări săptămânale din 19 iunie până în 30 octombrie”, a explicat Daniela Shah, cofondator Eturia.

Primul charter Tarom spre Madeira, pe 1 mai 

Prima plecare va avea loc pe 1 mai, de pe Aeroportul Otopeni, iar următoarea, pe 19 iunie. Aterizarea se va face pe Aeroportul Funchal, după patru ore și jumătate de zbor.


    Delfinii sunt o încântare să-i privești cum fac salturi în Oceanul Atlantic
Delfinii sunt o încântare să-i privești cum fac salturi în Oceanul Atlantic

Tarifele pornesc de la 740 de euro și ajung în august la 1.270 de euro de persoană. Sunt incluse zborul, cazarea la hotel de 4 și 5 stele, pentru 7 nopți și micul dejun.

Madeira, supranumită Insula Primăverii Eterne, este o destinație aparte aflată între Europa și Africa și nu înseamnă doar plajă.

Ce poți face în Madeira în afară de plajă

Un sejur în Madeira poate fi îmbinat cu o serie de activități: drumețiile prin pădurile de laur din patrimoniul UNESCO, plimbările pe Levadas, diversitatea păsărilor colorate, peisajele rupte din povești, arhitectura colonială din Funchal, scufundările printre corali și mii de pești și gastronomia locală delicioasă vor transforma orice vacanță într-una relaxantă, de neuitat.


    Drumețiile montane sunt și ele organizate pentru turiști, în Madeira
Drumețiile montane sunt și ele organizate pentru turiști, în Madeira

Pentru ca turiștii să afle cât mai multe despre ce poate oferi arhipelagul portughez, dar și să se bucure de autenticul destinației, Eturia a încheiat un parteneriat cu Asociația de Promovare a Madeirei, organizație premiată pentru excelență în turism.

World Travel Awards a premiat Madeira pentru cea mai bună insulă din Europa

„Suntem foarte încântați de lansarea acestor chartere din România către Madeira, dar și de încrederea pe care Eturia o are în destinația noastră. Am muncit mult pentru a face cunoscută Madeira și a fost premiată drept cea mai bună destinație insulară din Europa și din lume în 2020, de către World Travel Awards. În plus, este recunoscută ca fiind cea mai sigură destinație din Europa în 2021. Suntem siguri că turiștii români vor fi încântați de oamenii primitori din Madeira, de uimitoarele peisaje marine și montane, de viața sălbatică și, desigur, de bucătăria rafinată, cultura și stilul de viață. Așteptăm cu nerăbdare vă primim cu brațele deschise pe insulele noastre”, a spus Nuno Vale, director executiv al Asociației de Promovare a Madeirei.

Care sunt țările unde românii au ales să plece în vacanță la început de an

Prima parte a lui 2021 este marcată de vacanțele cu zboruri charter spre destinațiile care au eliminat restricțiile dure pentru români, majoritatea cerând doar un test PCR negativ.

Ofertele charter în vogă din această perioadă sunt cele spre Kenya (cu tarife ce pleacă de la 1.290 de euro/persoană pentru un sejur de 7 nopți la un resort de 4* în regim all Inclusive), Seychelles (de la 1.290 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 3* cu mic dejun inclus), Republica Dominicană (de la 1.290 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 5*, all inclusive), Maldive (de la 1.690 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 4* cu pensiune completă), Croația (de la 640 de euro/persoană pentru 5 nopți la hotel de 4* cu mic dejun), Tenerife (de la 730 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 4* cu mic dejun inclus).

Pe listă are și Egipt, cu Hurghada și Luxor, ambele cu tarif ce pleacă de la 790 de euro/persoană pentru 7 nopți la hoteluri de 4 și 5*.

De asemenea, se menține tendința turiștilor de a face solicitările pentru călătoriile last-minute: cererile sunt în proporție de 90% pentru călătorii cu plecare sub 30 de zile.

Eturia oferă asigurare medicală ce acoperă infectarea cu Covid-19

Eturia este prima agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate de tip tailor-made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif.

Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ.

Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de Covid-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net