Vedetele autohtone se răsfață în vacanțe exotice la început de an

adela_popescu_mauritius.jpg

adela popescu
Mai multe vedete de la noi își petrec începutul anului în vacanțe de lux, în străinătate
Foto: arhivă personală

Mai multe vedete autohtone și-au început noul an în stil mare! După un sezon plin de spectacole sau alte evenimente, vedetele se răsfață în vacanțe exotice de lux, în locații care te seduc numai privindu-le în fotografii.

Adela Popescu, Delia, Bianca Drăgușanu sau Laura Cosoi au lăsat în urmă meleagurile carpatine, pentru a se relaxa în țări și insule exotice, departe de privirile indiscrete ale paparazzilor.

Dubaiul este cap de listă în topul preferințelor vedetelor de la noi când vine vorba să-și petreacă o bine meritată vacanță. Locație de lux, unde merg, de regulă doar cei mai bogați oameni ai lumii, Dubaiul este orașul unde Bianca Drăgușanu și Victor Slav și Laura Cosoi, împreună cu soțul, își încarcă „bateriile” pentru noul an care cu siguranță se anunță cu mai multe provocări, pentru fiecare dintre dive. Pe lista destinațiilor de vacanță, Laura Cosoi a bifat însă și Insulele Seychelles, din Oceanul Indian, un adevărat paradis tropical, numai bun pentru o viitoare mămică.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean așteaptă venirea pe lume a primului lor copil: „Așteptăm o fetiță în viața noastră! Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi.”

 • adela popescu
  Adela Popescu și Alexandru, fiul ei, în Mauritius
  Foto: arhivă personală
 • adela popescu radu valcan
  Adela Popescu și Radu Vâlcan - Mauritius
  Foto: arhivă personală
 • bianca dragusanu
  Bianca Drăgușanu - Dubai
  Foto: arhivă personală
 • brigitte nastase
  Brigitte Năstase și Anamaria Prodan - Abu Dhabi
  Foto: arhivă personală
 • chivu
  Adelina și Cristi Chivu, sport în vacanță - Maldvice
  Foto: arhivă personală
 • fete chivu
  Fetele soților Chivu - Maldive
  Foto: arhivă personală
 • laura cosoi
  Laura Cosoi a petrecut câteva zile în Dubai
  Foto: arhivă personală
 • laura cosoi
  Laura Cosoi și soțul ei au plecat apoi în Seychelles
  Foto: arhivă personală
 • delia
  Delia - India
  Foto: arhivă personală
 • dana rogoz
  Dana Rogoz - Vietnam
  Foto: arhivă personală
 • vlad dana rogoz
  Vlad, fiul Danei Rogoz - Vietnam
  Foto: arhivă personală
 • andreea esca
  Andreea Esca - Abu Dhabi
  Foto: arhivă personală
 • Maximize

1/12

De asemenea, Adela Popescu se simte bine alături de familie în Insulele Mauritius. Fiul cântăreței are parte de o iarnă inedită, una pe care doar părinții i-o puteau oferi. Dacă pe la noi prin țară și așa nu prea a nins, măcar să se bucure de un paradis tropical autentic.

Brigitte Năstase și Anamaria Prodan se răsfață și ele peste graniță. Ele au ales Abu Dhabi și chiar și Andreea Esca s-a simțit atrasă de capitala Emiratelor Arabe Unite. dana Rogoz în schimb, s-a lăsat sedusă de meleagurile asiatice, așa că și-a luat fiul și au mers în Vietnam.

Nu în ultimul rând, Delia Matache a revenit și ea în ținuturile din Asia. După ce anul trecut a făcut un tur complet al Asiei de Est, la începutul lui 2018 a preferat India. Soțul o răsfață pe cântăreață într-una dintre cele mai frumoase țări din lume, după un maraton de concerte care i-a adus în conturi nu mai puțin de 60.000 de euro. Cu așa bănet, solista și-a luat liber în luna ianuarie, așa că n-o s-o mai vedem pe scenă în perioada următoare.

Loading...

Citește și

 • delia sot

  Pe Delia nu o vom mai vedea în următoarea perioadă pe scenă. Cântăreața a intrat în vacanță după maratonul concertelor pe care le-a susținut în noaptea de Revelion și în urma cărora a strâns 60.000 de euro. Solista și soțul ei Răzvan Munteanu, care îi este și impresar, s-au urcat în avion în prima zi a noului an, au făcut o oprire la Dubai și au ajuns ulterior în India, unde au început să ia străzile la pas.

 • Bianca Drăgușanu și Victor Slav au petrecut un Revelion de vis în Dubai. Au fugit de frigul din România și au dat peste palmierii și căldura celui mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite.