Scandal cu împușcături în Vâlcea. Un jandarm și o polițistă, atacați cu toporul și cocktail Molotov

pistol.jpg

pistol politisti
Bărbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov într-o poliţistă şi un jandarm a fost împuşcat în picior
Foto: adevarul.ro

Scandal cu focuri de armă și cocktail Molotov, marți seară, în localitatea vâlceană Bunești! O polițistă și un jandarm chemați să aplaneze un conflict au fost atacați cu un topor și cu o sticlă plină cu benzină, iar agresorul a fost împuşcat în picior.

Doar trei zile au trecut de când doi polițiști din Dâmbovița au fost atacați cu o coasă de un bărbat băut, că un alt scandal în timpul căruia oamenii legii au fost răniți a izbucnit în Vâlcea. De data asta, un bărbat agresiv i-a atacat cu un topor și un cocktail Molotov.  

Incidentul a avut loc, marți, în jurul ore 18:20 în localitatea Bunești, județul Vâlcea. Totul a început într-un magazin din comună, unde un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a lovit cu pumnul în cap un alt client al localului, scrie adevarul.ro. La faţa locului, a fost trimisă o patrulă mixtă, din cadrul Poliţiei Băile Govora, formată dintr-o poliţistă şi un jandarm.

I-a atacat cu toporul și cu un cocktail Molotov

Până să ajungă oamenii legii, agresorul a fugit acasă. Dar, la vederea patrulei, s-a enervat atât de rău, încât a făcut un cocktail Molotov dintr-o sticlă cu benzină și i-a dat foc. A aruncat-o înspre oamenii legii, convins că așa îi va alunga. Când a văzut că nu are nici o şansă, a luat un topor și a început să-l rotească în aer, amenințându-i cu moartea.

Jandarmul a tras cu arma din dotare

Ca să se apere, cei polițista și jandarmul au folosit spray-urile din dotare, somându-l în acelaşi timp să se potolească. Văzând că nu are sorţi de izbândă, jandarmul a tras întâi două focuri de armă pentru avertizare, apoi înspre agresor, rănindu-l la picior. Tot patrula a fost cea care i-a făcut un garou la picior, până a venit echipajul de pe ambulanţă. 

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea pentru acordarea de îngrijiri medicale. El este cunoscut în localitate drept o persoană extrem de agresivă. 

Cazul este cercetat e un procuror, având în vedere că victima este acuzată de ultraj şi s-au folosit şi armele din dotare, pentru a se stabili toate împrejurările în care s-au petrecut faptele. 

Polițist tăiat cu coasa la o mână

Un scandal monstru a avut loc duminică seara, în comuna Văcărești, din Dâmboviţa. Doi poliţişti au ajuns la spital după ce au fost atacaţi cu furcile şi cu coasele de către doi fraţi. Oamenii legii au ripostat şi ei şi i-au împuşcat pe atacatori, după ce i-ar fi avertizat cu focuri de armă trase în plan vertical. Conflictul a pornit de la doi frați, cunoscuţi prin urbe pentru scandalurile create de-a lungul timpului. Aceștia s-au luat la harţă cu alte persoane, iar conflictul a degenerate rapid. La sosirea oamenilor legii, care au încercat să aplaneze scandalul prin focuri de armă trase în plan vertical, cei doi fraţi au sărit să-i bată, unul dintre polițiști alegându-se cu degetele de la o mână tăiate cu coasa. Oamenii legii au ripostat şi ei şi i-au împuşcat pe atacatori, unul fiind rănit în braţ şi altul în abdomen. Ambulanţele i-au preluat atât pe poliţişti, cât şi pe scandalagii, şi i-au dus la spital. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ultraj.

 

Citește și: 

 

Doi poliţişti din Dâmbovița, agresaţi cu o coasă. ”Ministrul Vela ne spune că totul e sub control”

 

Scandal monstru la Călărași. Doi polițiști, bătuți măr de un bărbat prins fără declarație pe proprie răspundere

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Scandal între romi și polițiști, joi seară într-o comună din județul Argeș. Mai mulți agenți care au intervenit într-o altercație între romi în localitatea Merișani s-au trezit luați la bătaie de beligeranți. Potrivit româniatv.net în poliţist a fost rănit cu o piatră în cap, iar pentru a scăpa de furia scandalagiilor, colegii săi au fost nevoiți să tragă un foc de armă în plan vertical și să folosească sprayurile lacrimogene

  • masina de politie

    Un bărbat de 40 de ani din comuna Borăscu, județul Gorj, a fost împușcat de trei ori de polițiști, în ambele picioare și în piept, după ce i-a amenințat pe aceștia cu o furcă și a asmuțit câinele asupra lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1