Doi poliţişti din Dâmbovița, agresaţi cu o coasă. ”Ministrul Vela ne spune că totul e sub control”

politisti-dambovita.png

politisti intr-o duba
Polițiștii au fost atacați cu o coasă
foto: captură/Facebook
Citeste tot despre: 

Scene desprinse parcă din filmele de groază, duminică seară, în localitatea Văcărești din județul Dâmbovița. Doi polițiști au fost atacați cu o coasă de un bărbat aflat în stare de ebrietate. Oamenii legii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, după ce fratele atacatorului a intervenit în conflict. Ambii agresori au fost împușcați, unul în abdomen, celălalt în picior.

”În această seară, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgență 112, că are un conflict cu vecinii. De îndată, un echipaj de poliție, format din 2 agenți de poliție, s-a deplasat la fața locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi amenințat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior”, a transmis IPJ Dâmboviţa, citat de News.ro. 

Sursa citată a precizat că în sprijinul agresorului a venit şi fratele său. Şi acesta a fost împuşcat în zona abdomenului.

Citește și:

Traian Băsescu: Poliția și Jandarmeria, umilite la priveghiul interlopului Pian

Sindicatul polițiștilor: ”Noile pistoale Beretta încă n-au sosit”

Reprezentanții sindicatului polițiștilor a reacționat prompt și a arătat spre min istrul de Interne Marcel Vela, cu trimitere la felul în care acesta a reacționat la uciderea interlopului Emi Pian din București. ”(…) Colegii noştri au fost atacaţi cu o coasă, fiind răniţi de către bărbatul agresiv. Asta, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că doar e cu «ochii pe cei care încalcă legea». Între timp, noi mai numărăm două ultraje. Doi poliţişti tăiaţi şi agresaţi. Şi dacă întrebaţi de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru «imaginea» ministrului”, au scris, duminică seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1