Raportul FBI în cazul Luizei Melencu a fost finalizat. Mama fetei, revoltată

luiza-melencu-mama.jpg

monica melencu
Mama Luizei Melencu crede în continuare că fata ei ar fi în viaţă
foto: captură video

Cazul Caracal, întors pe toate părţile de către anchetatorii români, a fost atent analizat şi de specialiştii americani. Raportul FBI efectuat pe fragmentele osoase găsite la liziera pădurii în această toamnă, nu a reuşit să facă lumină în acest dosar complicat. Documentele au ajuns pe masa procurorilor DIICOT şi vor fi făcute publice curând.

Nici americanii nu au reuşit să dezlege misterul în cazul presupuselor crime de la Caracal. Anchetatorii au încercat să stabilească exact cui îi aparţine ADN-ul din fragmentele osoase găsite la liziera pădurii. Pentru că oasele erau calcinate, FBI nu a putut evidenţia însă acest lucru din probele trimise de români, astfel că nu se poate afirma dacă acestea aparţin sau nu Luizei Melencu, aşa cum a afirmat Gheorghe Dincă, presupusul criminal al celor două fete.

În raportul INML se arată că niciun ADN nu s-a putut evidenția, în oasele calcinate din pădurea din Caracal. Acesta este și motivul pentru care părinții Luizei Melencu nu au fost anunțați cu privire la acest raport.

Reacţia Monica Melencu la aflarea rezultatului raportului întocmit de FBI  

Veştile despre rezultatul raportului FBI au ajuns şi la Monica Melencu, mama Luizei. Femeia a explicat şi ea la Antena 3 că fragmentele oasose calcinate excesiv nu au putut releva dacă aparţin fetei sale. Femeia crede cu tărie însă că Luiza este în viaţă şi că ar fi victima unei reţele de trafic de persoane. "Dacă această fată Alexandra Măceşanu nu ar fi pus mâna pe telefon să sune la 112, noi nu am fi ştiut nimic despre Luiza. Dosarul ei ar fi rămas într-un sertat şi s-ar fi aşternut praful pe el. Fetele sunt traficate, dar sunt se pare interese la nivel înalt să se creadă că ele ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă. Vom merge la Bucureşti zilele următoare", a declarat Monica Melencu pentru sursa citată.   

 

Citeşte şi:

 

Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât intenționat pe Alexandra și Luiza. Detaliile ororilor

Loading...
 
 

Citește și

  • luiza melencu si iubitul ei alex

    Fostul iubit al Luizei Melencu, mama, bunicul, dar și două dintre prietenele tinerei au fost audiate, luni, în cazul crimelor din Caracal. Pentru Alex, fostul prieten al Luizei, aceasta este prima oară când ajunge în fața anchetatorilor de la dispariția de acasă a tinerei de 18 ani.

  • gheorghe dinca

    Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1