Raportul FBI în cazul Luizei Melencu a fost finalizat. Mama fetei, revoltată

Ultima actualizare:

    Mama Luizei Melencu crede în continuare că fata ei ar fi în viaţăfoto: captură video
Mama Luizei Melencu crede în continuare că fata ei ar fi în viaţăfoto: captură video

Cazul Caracal, întors pe toate părţile de către anchetatorii români, a fost atent analizat şi de specialiştii americani. Raportul FBI efectuat pe fragmentele osoase găsite la liziera pădurii în această toamnă, nu a reuşit să facă lumină în acest dosar complicat. Documentele au ajuns pe masa procurorilor DIICOT şi vor fi făcute publice curând.

Nici americanii nu au reuşit să dezlege misterul în cazul presupuselor crime de la Caracal. Anchetatorii au încercat să stabilească exact cui îi aparţine ADN-ul din fragmentele osoase găsite la liziera pădurii. Pentru că oasele erau calcinate, FBI nu a putut evidenţia însă acest lucru din probele trimise de români, astfel că nu se poate afirma dacă acestea aparţin sau nu Luizei Melencu, aşa cum a afirmat Gheorghe Dincă, presupusul criminal al celor două fete.

În raportul INML se arată că niciun ADN nu s-a putut evidenția, în oasele calcinate din pădurea din Caracal. Acesta este și motivul pentru care părinții Luizei Melencu nu au fost anunțați cu privire la acest raport.

Reacţia Monica Melencu la aflarea rezultatului raportului întocmit de FBI  

Veştile despre rezultatul raportului FBI au ajuns şi la Monica Melencu, mama Luizei. Femeia a explicat şi ea la Antena 3 că fragmentele oasose calcinate excesiv nu au putut releva dacă aparţin fetei sale. Femeia crede cu tărie însă că Luiza este în viaţă şi că ar fi victima unei reţele de trafic de persoane. "Dacă această fată Alexandra Măceşanu nu ar fi pus mâna pe telefon să sune la 112, noi nu am fi ştiut nimic despre Luiza. Dosarul ei ar fi rămas într-un sertat şi s-ar fi aşternut praful pe el. Fetele sunt traficate, dar sunt se pare interese la nivel înalt să se creadă că ele ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă. Vom merge la Bucureşti zilele următoare", a declarat Monica Melencu pentru sursa citată.   

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât intenționat pe Alexandra și Luiza. Detaliile ororilor

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net