Prognoza meteo. Vreme frumoasă și caldă în acest weekend

vremea_octombrie-toamna-prognoza-meteo-pensionari_parc.jpg

vremea_octombrie-toamna-prognoza-meteo-pensionari_parc
În acest weekend, 25 – 27 octombrie, ne vom bucura de vreme caldă
FOTO: Click!

Ne bucurăm de temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă. Astăzi, 24 octombrie, la orele prânzului au fost până la 29 de grade în Banat, dar luni, 29 octombrie, în această zonă nu vor fi mai mult de 14 grade. Uite când vine frigul și cât durează!

În acest weekend, 25 – 27 octombrie, ne vom bucura de vreme caldă și cer senin. Însă, săptămâna următoare va intra în țara noastră un val de aer polar prin nord și se va extinde în toată țara.

Când vine frigul și cât durează

  • Pentru vineri, 25 octombrie, meteorologii ANM prognozează 25 de grade în Banat, 18 grade în nordul Moldovei, 19 grade în sud, 17 grade în Dobrogea.
  • Sâmbătă, 26 octombrie, sunt prognozate 20 de grade la Botoșani, 25 de grade în Banat, 21 de grade în centrul țării, 22 de grade în sud, 18 grade la malul mării.
  • Duminică, 27 octombrie, vor fi 21 – 25 de grade în majoritatea regiunilor, cu excepția Dobrogei unde sunt prognozate 18 grade și ceață.
  • De luni, 28 octombrie, se adună norii în vestul, centrul și nordul țării. Însă, temperaturile vor rămâne ridicate: 19 -21 de grade în jumătatea de nord a țării, 24 – 25 de grade în sud.
  • Ziua de marți ne aduce vreme de toamnă târzie, cu temperaturi scăzute și ploi în jumătatea de nord a țării. Sunt prognozate 16 grade la Arad, 12 grade în nordul Moldovei, 13 grade la Cluj-Napoca, 17 grade și ploi slabe în Delta Dunării. Însă, în sud, vremea rămâne plăcută, în jur de 21 de grade.

Citește și:

Ce efecte nocive are ceaţa persistentă pentru sănătate

Conduci pe ceaţă? Uite cum eviți accidentele rutiere

Loading...
 
 

Citește și

  • Primăvara și toamna apare un fenomen meteo banal, ceața, care face probleme în special șoferilor

    Primăvara și toamna apare un fenomen meteo banal, ceața, care face probleme în special șoferilor. Ce este ceaţa și de ce apare?

  • Ceaţa este un fenomen meteo care apare frecvent toamna şi reduce vizibilitatea în trafic. De aceea, este important ca şoferii să conducă cu atenţie şi să se informeze înainte de a pleca la drum. Poliţiştii recomandă conducătorilor de autovehicule să conducă prudent, cu viteză adaptată în permanenţă tuturor particularităţilor meteo, de drum şi de trafic. Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmaţi ca să nu aveţi probleme!

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1