Prognoza meteo. Vreme frumoasă și caldă în acest weekend

Ultima actualizare:

    În acest weekend, 25 – 27 octombrie, ne vom bucura de vreme caldăFOTO: Click!
În acest weekend, 25 – 27 octombrie, ne vom bucura de vreme caldăFOTO: Click!

Ne bucurăm de temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă. Astăzi, 24 octombrie, la orele prânzului au fost până la 29 de grade în Banat, dar luni, 29 octombrie, în această zonă nu vor fi mai mult de 14 grade. Uite când vine frigul și cât durează!

În acest weekend, 25 – 27 octombrie, ne vom bucura de vreme caldă și cer senin. Însă, săptămâna următoare va intra în țara noastră un val de aer polar prin nord și se va extinde în toată țara.

Când vine frigul și cât durează

  • Pentru vineri, 25 octombrie, meteorologii ANM prognozează 25 de grade în Banat, 18 grade în nordul Moldovei, 19 grade în sud, 17 grade în Dobrogea.
  • Sâmbătă, 26 octombrie, sunt prognozate 20 de grade la Botoșani, 25 de grade în Banat, 21 de grade în centrul țării, 22 de grade în sud, 18 grade la malul mării.
  • Duminică, 27 octombrie, vor fi 21 – 25 de grade în majoritatea regiunilor, cu excepția Dobrogei unde sunt prognozate 18 grade și ceață.
  • De luni, 28 octombrie, se adună norii în vestul, centrul și nordul țării. Însă, temperaturile vor rămâne ridicate: 19 -21 de grade în jumătatea de nord a țării, 24 – 25 de grade în sud.
  • Ziua de marți ne aduce vreme de toamnă târzie, cu temperaturi scăzute și ploi în jumătatea de nord a țării. Sunt prognozate 16 grade la Arad, 12 grade în nordul Moldovei, 13 grade la Cluj-Napoca, 17 grade și ploi slabe în Delta Dunării. Însă, în sud, vremea rămâne plăcută, în jur de 21 de grade.

Citește și:

Ce efecte nocive are ceaţa persistentă pentru sănătate

Conduci pe ceaţă? Uite cum eviți accidentele rutiere

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net