Primele imagini cu Sorina Săcărin în noua ei casă din America

Ultima actualizare:
Sorina, târâtă pe caldarâm
Sorina, târâtă pe caldarâm

Au apărut primele imagini cu Sorina Săcărin în noua ei casă din America. Imaginile cu fetiţa care se joacă la pianul din locuința familiei au fost publicate pe Facebook de jurnalista Ioana Dogioiu.

Povestea Sorinei, fetiţa de etnie romă adoptată de o familie româno-americană şi luată cu forţa, în urmă cu o lună, de la asistenta maternală din Baia de Aramă, a ajuns şi la un episod fericit. 

Sorina a ajuns în America în casa familiei Săcărin, cea care a adoptat-o
Sorina a ajuns în America în casa familiei Săcărin, cea care a adoptat-o

Duminică, 21 iulie, la exact o lună de la scenele traumatizante cu micuţa târâtă pe caldarâm de procurorul Maria Piţurcă, Gabriel, soţia sa, Ramona, şi Sorina Săcărin au decolat de pe Aeroportul “Henri Coandă” spre Statele Unite ale Americii, iar primele imagini cu ea în casa din America au început să apară în mediul online. Sorina se joacă la pian, în timp ce descoperă clapele şi sunetul produs de acestea. 

Soţii Săcărin, şicanaţi pe aeroportul Otopeni

Soţii Săcărin deciseseră să zboare spre casă cu compania Turkish Airlines. Zvonul că părinţii adoptivi şi fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă se află în Aeroportul Otopeni s-a împrăştiat cu repeziciune printre angajaţi. Când cei trei au ajuns în filtrele din aeroport şi au înaintat documentele lor şi ale Sorinei pentru a fi verificate, toţi angajaţii au început să se agite. Le-au fost controlate bagajele la sânge, iar actele le-au fost ridicate pentru o verificare amănunţită.

Gabriel Săcărin a întrebat în repetate rânduri de ce nu li se permite plecarea, dar nu a primit nici un răspuns. Până la urmă, avionul spre Statele Unite în care ar fi trebuit să urce a decolat fără ei. Soţii Săcărin au cumpărat alte bilete de avion. Două ore mai târziu, cei doi părinţi şi fiica lor au reuşit să plece spre America. 

Din momentul în care a păşit pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, fetiţa din Baia de Aramă a devenit oficial cetăţean american. 

Citeşte şi:  

Asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina cere anularea adopției la Tribunalul București

Sorina a plecat în SUA cu părinții adoptivi. Ce fericiți sunt toți în aeroport!

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net