Primarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat umilindu-și fiica, și-a pierdut mandatul. A fost condamnat definitiv

Ultima actualizare:

    Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și-a pierdut mandatul Foto: Facebook
Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și-a pierdut mandatul Foto: Facebook

Orașul Sângeorz-Băi a rămas fără primar, după ce Traian Ogâgău, și-a pierdut mandatul, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Deși câștigase încă un mandat de primar, situația s-a întors împotriva lui Traian Ogâgău. Acesta a intrat în atenția media și a forțelor de ordine în urma filmării unui videoclip în care își umilea fetița de 14 ani, punând-o pe aceasta să își ceară iertare dezbrăcată, în genunchi.

Traian Ogâgău, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

A fost, totuși, reales în urma incidentului, însă trecutul i-a venit în cele din urmă de hac. Acesta s-a ales cu dosar penal în urma unui incident petrecut în urmă cu patru ani. Edilul a fost oprit atunci de un echipaj de poliție, iar agenții i-au cerut să sufle în etilotest, dar el a refuzat.

La fel a procedat când i s-a comunicat că trebuie să-i fie prelevate probe biologice. O sursă ar fi anunțat poliția că primarul s-a urcat băut la volan, iar un echipaj l-a oprit în trafic. Trimis în judecată în 2018, acesta a primit sentința în vara acestui an, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare. De asemenea, s-a ales cu dosar penal și în urma incidentului cu fiica lui.

Prefectul de Bistriţa-Năsăud a semnat, miercuri, ordinul prin care a încetat de drept mandatul lui Traian Ogâgău, conform Agerpres.

„A fost constatată încetarea de drept a mandatului de primar al oraşului Sângeorz-Băi al domnului Ogâgău Traian. Astăzi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău înainte de expirarea duratei normale a mandatului.

Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei. Viceprimarul va prelua atribuţiile primarului oraşului Sângeorz-Băi”, se arată într-un comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net