Primarul din Sângeorz-Băi care și-a filmat fetița dezbrăcată s-a ales cu dosar penal

primar.png

Primarul s-a ales cu dosar penal
Foto: Facebook

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, care şi-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi, în timp ce o umilea, a fost audiat de poliţişti, iar autorităţile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, conform IPJ.

Dosar penal în cazul primarului din Sângeorz-Băi

Poliţia s-a autosesizat de miercuri, după apariţia în spaţiul public a imaginilor în care Traian Ogâgău îşi umilea fetiţa minoră. Acesta și-a pus fiica să stea în genunchi, dezbrăcată, ca să promită că nu mai este obraznică, și a filmat întregul moment umilitor pentru adolescentă.

În videoclip, se aude cum Ogâgău își obligă fiica, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, să repete diferite fraze: „Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Mai mult decât atât, primarul susține că el nu consideră că și-ar fi umilit în niciun fel fetița, singura problemă pe care o vede fiind faptul că videoclipul a ajuns pe internet. El susţine că este dreptul său să îşi disciplineze copiii în ce fel doreşte. „ 

I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut şi nu ştiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare îşi apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o”, a declarat acesta.

Loading...