Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a filmat fiica în genunchi, a câştigat un nou mandat: "I-am ciuruit"

primar.png

Primarul s-a ales cu dosar penal
Foto: Facebook

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, cecetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, a câştigat încă un mandat. ”Deci, i-am ciuruit”, a afirmat primarul

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a câştigat încă un mandat, anunţul fiind făcut pe pagina sa de Facebook. În filmare se vede cum zeci de persoane sunt în interiorul Primăriei, fără a purta mască de protecţie. Când a fost anunţat că a câştigat alegerile, prezentându-i-se rezultatele pe diferite secţii de votare, Ogâgău a afirmat: ”Deci, i-am ciuruit”, scrie News.ro.

Ulterior, Ogâgău a ieşit în faţa Primărei unde s-au strâns sute de localnici care aplaudau, îi scandau numele, ascultau muzică şi dansau, fără a respecta nicio măsură de distanţare fizică sau de protecţie sanitară. ”Astăzi este o nouă zi istorică pentru oraşul ostru. Vreau să felicit toţi competitorii şi să le transmitem să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim, dar un lucru este clar: Am reuşit împreună”, a afirmat primarul, în uralele mulţimii.

Primarul este cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.

Citește și:

Primarul din Sângeorz-Băi care și-a filmat fetița dezbrăcată s-a ales cu dosar penal

Delia, în lacrimi, după filmarea cu fetița umilită: "Pe noi, când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți". Amintiri crunte de la grădiniță

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1