Polițist din Bihor cercetat pentru că a răpit un proxenet și ”l-a anchetat” pe câmp

Ultima actualizare:

    Agentul Marius Ioan Laza este acuzat de lipsire de libertateFoto: ziare.com
Agentul Marius Ioan Laza este acuzat de lipsire de libertateFoto: ziare.com

Un polițist din Bihor a transpus câteva secvemțe din filmele de acțiune în realitate! Ca să determine un suspect de furt să-și ”toarme” complicii și să spună unde a ascuns prada, omul legii l-a răpit, l-a bătut și l-a pus să se dezbrace, doar – doar o reuși să afle informațiile. Pe lângă faptul că nu a reușit ce și-a propus, polițistul este acum cercetat pentru faptele sale nedemne de uniforma pe care o poartă.

Povestea a început la finalul anului 2018, când casa unui om de afaceri din localitatea Salonta a fost spartă de hoți, fiind furate mai multe bunuri și o importantă suma de bani, scrie adevarul.ro. Printre polițiștii din echipa de anchetă s-a aflat și agentul Marius Ioan Laza, prieten apropiat cu ginerele și cu nepotul afaceristului, scrie ziare.com.

A acționat ca-n filme

Astfel, polițistul Laza  este acuzat că, împreună cu cele două rude ale  afaceristului prădat, a intrat peste un suspect în casă, l-a tarat până la mașină și l-a îndesat în portbagaj, după care l-a dus la marginea orașului, l-a bătut și l-a pus să se dezbrace că să-l determine să-și dea în vileag complicii și locul în care a ascuns bunurile și banii furați. Numai că bărbatul nu a cedat prediunilor, dimpotrivă, a reușit să scape. A luat-o la fugă prin câmp, în chiloți și în picioarele goale, scăpând astfel de răpitori. Este vorba despre proxenetul Hanyecz Attila, condamnat definitiv, săptămâna trecută, la 5 ani de închisoare într-un dosar de proxenetism.

Ce spune polițistul cercetat

”Aștept să se termine cercetările. De doi ani aștept. Până atunci, nu am ce să spun”, a spus Laza, explicând că ancheta este tărăgănată și că până în prezent a fost singura persoană audiată dintre cei trei suspecți. ”Eu nu știu să fi fost audiat altcineva”, a spus polițistul pentru ebihoreanul.ro. Același polițist a fost destituit după ce a fost prins băut la volan, dar a fost reîncadrat de instanță. 

Citește și: 

Poliţist din Mureş, agent de vânzări pentru samsarii de maşini

Poliţist de la Penitenciarul Colibaşi, urmărit ca-n filme de agenţii de la Rutieră în Pitești

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net