Poliţist de la Penitenciarul Colibaşi, urmărit ca-n filme de agenţii de la Rutieră în Pitești

Ultima actualizare:

    Politistul de la Penitenciarul Colibași a fost reţinutFoto: adevarul.ro
Politistul de la Penitenciarul Colibași a fost reţinutFoto: adevarul.ro

S-a crezut mai presus de lege, de partea căreia ar fi trebuit să fie, și a ajuns să fie cercetat penal. Un poliţist de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor a fost prins la volan deşi avea permisul suspendat şi a luat-o la goană pe străzile din Piteşti.

A fost urmărit de colegii săi prin tot Piteștiul și a fost prins abia când s-a dat jos din mașină, intenționând să se ascundă într-o pădure de la marginea orașului.

Polițist la Penitenciarul Colibași, bărbatul se afla la volanul auotuturismului proprietate personală, deși avea permisul suspendat. Când poliţiştii de la Rutieră i-au făcut semn să oprească, acesta a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie, scrie adevarul.ro. Astfel, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, pe raza municipiului Piteşti, până pe o stradă laterală de pe raza comunei Bradu, în zona limitrofă a orașului. Acolo, bărbatul a coborât, încercând să se facă nevăzut în zona accidentată din apropiere, cu vegetaţie abundentă.

Urmărit prin pădure

Poliţiştii de la rutieră care efectuaseră şi semnalul de oprire au continuat urmărirea pe jos, reuşind să îl imobilizeze pe colegul lor. ”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără drept, întrucât din cercetări s-a stabilit că bărbatul se afla sub incidenţa unei suspendări a dreptului de a conduce pentru 120 de zile, ca urmare a faptului că a contestat şi pierdut în instanţă, o sancţiune aplicată pentru depistarea cu aparatul RADAR, în timp ce se deplasa cu mai mult de 50 de km/h peste limita legală de pe sectorul de drum unde a avut loc constatarea, urmată de aceea că nu a predat permisul de conducere în termenul legal, de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii instanţei prin care i-a fost respinsă contestaţia”, precizează Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. 

Citește și:

Şapte poliţişti din Chitila, cercetaţi disciplinar după ce un bărbat şi-a înjunghiat soţia. Ea avea ordin de protecție

Poliţist din Mureş, agent de vânzări pentru samsarii de maşini

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net