Percheziţii în zona Lacul Tei pentru capturarea unui suspect în cazul crimei din Piaţa Constituţiei

perchezitii.jpg

perchezitii lacul tei
Poliţiştii au demarat o amplă acţiune de verificare a locuinţelor din Lacul Tei
foto: captură video Antena 3

Circulaţia este dată peste cap pe Şoseaua Petricani, unde poliţiştii verifică în amănunt toţi şoferii care tranzitează zona. Poliţia Capitalei efectuează peste 20 de percheziţii domiciliare în zona Lacul Tei pentru capturarea unui suspect în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. Săptămâna trecută două clanuri de proxeneţi care exploatau sexual o tânără nu s-au înţeles la bani şi au potnut o altercaţie cu săbii şi topoare, soldată cu moartea unei persoane.

Acţiune de amploare a poliţiei în care sunt implicate zeci de echipaje în zona Lacul Tei. Surse din Poliţie, citate de news.ro, au afirmat că scopul acţiunii, care are loc în zona Petricani - Lacul Tei, este capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în altercaţia care a avut loc în Piaţa Constituţiei.

În data de 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere. În urma conflictului un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în conflict a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri.

Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor domiciliare 

"A fost efectuată, pe parcursul nopţii, cercetarea la faţa locului, care a fost reluată în această dimineaţă şi continuă şi la acest moment. În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil  cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze şi obiecte contondente. Pe parcursul nopţii au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă", anunţa luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Poliţiştii în caută pe pricnipalul suspect în cayul crimei din Piaţa Constituţieik, traficul fiind dat peste cap pe Şoseaua petricani. 

Ea a mai spus că din primele date rezultă că persoanele implicate, pe fondul unui conflict mai vechi, s-ar fi întâlnit în acest spaţiu, iar la un moment dat discuţiile au degenerat. În cauză au fost audiate mai multe persoane, dar anchetatorii nu au anunţat dacă s-au dispus ceva măsuri în dosar.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a anunţat suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, urmând să existe echipe mixte de patrulare, în funcţie de situaţia operativă din teren. 

Loading...
 
 

Citește și

  • bataie bucuresti

    Duminică, 29 septembrie, în jurul orei 23, a izbucnit un scandal care s-a soldat cu moartea unui bărbat de 30 de ani și rănirea gravă a altuia, la câțiva metri de Piața Constituției. INML a realizat necropsia tânărului decedat în Piața Constituției și a ajuns la o concluzie privind cauza morții: hemoragia cerebrală produsă prin lovirea cu un corp dur i-a fost fatală.

  • bataie bucuresti

    Duminică, 29 septembrie, în jurul orei 23, a izbucnit un scandal care s-a soldat cu moartea unui bărbat de 30 de ani și rănirea altora, la câțiva metri de Piața Constituției. S-au folosit arme periculoase și bâte, după ce "negocierile" dintre două bande de proxeneți nu s-au soldat cu niciun rezultat pozitiv.