Plătită de clienți cu bani falși, o prostituată a încercat să-și recupereze paguba

Ultima actualizare:

    foto: Pixabay
foto: Pixabay

Satisfacția câștigului mare nu a ținut prea mult pentru o ieșeancă de 21 de ani, prostituată într-un oraș din Bacău. A primit de la mai mulți clienți sume în euro, iar când a vrut să-I valorifice, atunci a aflat că a muncit degeaba: banii erau falși.

Dar nici ea nu s-a lăsat mai prejos! Împreună cu concubinul său, un bărbat de 26 de ani din Vaslui, prostituata a încercat să-şi recupereze paguba de sute de euro falşi, păcălind și ei alte persoane. Nu le-a mers, pentru că au intrat oamenii legii pe fir și i-a prins în flagrant.

Cazul a fost investigat de poliţiştii de Crimă Organizată din Vaslui. Originară din Iași, tânăra de 21 de ani practica prostituţia în Oneşti, judeţul Bacău. Acolo, în urma serviciilor sexuale prestate, a fost plătită de mai mulţi clienţi cu sume în euro, fără să bănuiască o clipă că respectivele bancnote ar putea fi false, scrie adevarul.ro.

În momentul în care a încercat să valorifice împreună cu concubinul său banii câștigați, a aflat că aceștia sunt falşi. Pentru a nu rămâne în pierdere, cei doi au decis să scape de bancnotele false, transformându-i în bani reali, păcălind la rândul lor alte persoane.

Au cumpărat laptopuri cu banii falși

Astfel, au căutat anunţuri de mică publicitate distribuite pe Facebook ale unor persoane care aveau la vânzare sisteme informatice. Au cumpărat cu 500, respectiv 700 de euro (bancnote false) două laptopuri vândute online de doi cetăţeni din comuna Albeşti. La al treilea client, de la care intenţionau să cumpere un laptop, tot cu euro falşi, a fost organizat flangrantul de către procurori, urmare a plângerilor formulate de ceilalţi păgubiţi. 

În urma derulării acţiunii de prindere în flagrant, au fost găsite şi ridicate în vederea cercetării 12 bancnote ce prezintă suspiciuni de contrafacere, în cupiură de 100 euro, ce prezentau aceeaşi serie. Pe numele prostituatei şi al concubinului a fost deschis un dosar penal pentru înşelăciune în formă continuată, falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate. Cei doi au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au respins solicitarea, luând faţă de inculpaţi măsura arestului la domiciliu. 

Citește și: 

BNR și Poliția Română te învață cum să recunoști banii falși

Voiau să își cumpăre limuzine cu bani falși

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net