Voiau să își cumpăre limuzine cu bani falși

Ultima actualizare:

    Cei trei români au cumpărat telefoane de ultimă generație cu bani falși și voiau și două limuzine
Cei trei români au cumpărat telefoane de ultimă generație cu bani falși și voiau și două limuzine

Trei bărbați au negociat cumpărarea a două limuzine cu bani falși. Ei susțin că i-au achiziționat din Bulgaria de la persoane rămase neidentificate. În total, au cheltuit peste 20.000 de euro falsificați, în bancnote de 200 de euro.

Trei bărbaţi au fost trimişi în judecată de către procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, acuzaţi că au pus în circulaţie zeci de mii de euro şi dolari falşi, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca transmis, marți, 1 septembrie, procurorii i-au trimis în judecată pe Fekete-Marczika Istvan, Sorin Marius Terec și  Balint Carol pentru complicitate la punerea în circulaţie de valori străine falsificate, complicitate la înşelăciune şi deţinerea de valori străine falsificate în vederea punerii lor în circulaţie.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au menționat că, la propunerea şi cu sprijinul lui Terec, Fekete-Marczika Istvan a achiziţionat în cursul lunii mai 2015, suma de 20.000 euro compusă din bancnote falsificate în cupiură de 200 euro, din localitatea Ruse, Bulgaria, de la cetăţeni bulgari rămaşi neidentificaţi.

Cu o parte din bani, cei trei au vrut să cumpăre două mașini marca BMW, dar tranzacțiile nu s-au mai efectuat. Însă, cei trei au apucat să cumpere, din Cluj – Napoca și Târgu Mureș, patru telefoane mobile de ultimă generație, pentru care au plătit 2.600 de euro falși.

”Cu ocazia unui flagrant efectuat în luna iunie asupra lui Fekete-Marczika Istvan s-au descoperit 24 bancnote contrafăcute în cupiură de 200 euro şi patru bancnote falsificate în cupiură de 100 dolari, moneda fiind destinată punerii în circulaţie. Totodată, cu ocazia percheziţiei la locuinţa lui Terec au fost descoperite şi ridicate 18 bancnote falsificate din cupiura de 100 dolari din acelaşi tip de contrafacere, valorile străine fiind destinate plasărilor în circuitul monetar”, se arată în comunicatul Parchetului, citat de Mediafax.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Cluj-Napoca.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net