Pensionar din Oradea, condamnat la 13 ani închisoare după ce a răpit și agresat o fetiță de 12 ani

Ultima actualizare:

Pensionarul din Oradea care a gresat sexual o fetiță de 12 ani, după ce a răpit-o de pe stradă, și-a primit pedeapsa. Magistrații au decis ca bărbatul în vârstă de 66 de ani să stea după gratii 13 ani.

Dan M., a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală, după ce, în primăvara acestui an, a răpit de pe stradă o copilă de 12 ani, a dus-o cu forţa până la el acasă și a agresat-o sexual. Fata a scăpat, iar pensionarul a fost prins pe 5 mai, conform ebihoreanul.ro.

Miercuri, instanța a decis ca Judecătoria Oradea a decis ca agresorul să fie condamnat la 10 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și la 9 ani pentru agresiune sexuală. Pedepsele au fost contopite, iar bărbatul ar urma să petreacă după gratii 13 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Totodată, inculpatul are interdicția de a comunica în orice fel cu victima, timp de 5 ani după executarea pedepsei principale.

A târât-o pe fetiță până la el acasă  

Bărbatul a acostat-o pe fata de 12 ani în după-amiaza zilei de 3 mai, cerându-i să-l însoțească, în timp ce aceasta stătea la o trecere de pietoni. Pentru că nu a convins-o, a dus-o cu forța până la o casă din apropiere, unde a sărutat-o pe gură, „după care a strâns-o de sâni, fără voia acesteia”, conform procurorilor. Fata a reușit să scape, iar agresorul a fost prins două zile mai târziu.

Individul le-a spus anchetatorilor că „fata s-ar putea să fie o curvuliţă întrucât umblă într-o zonă rău famată şi ar fi prost dacă n-ar profita de această ocazie”. El a susținut că fetiţa i-ar fi spus că are 19 ani. Însă, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că fetița a fost târâtă până la casa bărbatului.

Agresorul trăiește singur, nu are copii și este divorțat de peste 30 de ani. 

Citește și: 

Fetiţă violată timp de doi ani. Femeia care o avea în grijă îi arăta cum se face

Bărbații care au violat o fetiță de 10 ani din Brăila, reținuți! A fost o răzbunare între familii?

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net