Fetiţă violată timp de doi ani. Femeia care o avea în grijă îi arăta cum se face

Ultima actualizare:

    Minora a fost violată cu complicitatea femeii care o avea în grijăfoto: Shutterstock
Minora a fost violată cu complicitatea femeii care o avea în grijăfoto: Shutterstock

Un bărbat suspectat că a violat în mod repetat o fetiţă, timp de doi ani, a fost arestat la Brăila. Femeia care o avea în grijă întreținea și ea raporturi sexuale cu violatorul, ca să-i arate micuței cum se face.

Poliţiştii au descoperit că, timp de aproape doi ani, din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, un brăilean a întreţinut acte sexuale cu o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani, transmite Adevărul.   

Violatorul îi oferea dulciuri și bani fetei, în schimbul actelor sexuale

Anchetatorii au stabilit că totul s-a petrecut cu consimţământul femeii care avea grijă de fetiță. Mai mult decât atât, femeia întreţinea raporturi sexuale cu violatorul ca să-i arate micuței cum se face.  

”Aceasta din urmă, în schimbul promisiunii şi oferirii de  dulciuri şi sume de bani modice primite de la inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră să suporte şi să întreţină acte sexuale cu acesta. În acelaşi scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei”, susţin procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Individul şi femeia care o avea în grijă pe fetiţă au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol în formă continuată şi coruperea sexuală a minorilor. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net