Pedofilul olandez şi-a ademenit victima în limba română: „Unde mergi, fetiță? Hai să te duc eu!”

Ultima actualizare:

    Suspectul olandez era căsătorit și avea o fetițăfoto: arhivă personală
Suspectul olandez era căsătorit și avea o fetițăfoto: arhivă personală

Pedofilul olandez care a omorât-o pe fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii îşi ademenea victimele în limba română. O altă copilă, de doar 8 ani, i-a căzut pradă acum 3 ani. A fost agresata, dar a scăpat cu viaţă. Momită cu o gumă şi o întrebare în limba noastră, fetiţa s-a urcat cu el în maşină.

Johannes Visscher, pedofilul olandez care s-a sinucis după ce a curmat viaţa în mod brutal Adrianei Mihaela Ferariu din Gura Şuţii era suspect din 2016 în capitala Moldovei, unde ar fi încercat să violeze o copilă în vârstă de 8 ani. Oamenii legii n-au fost capabili sa-l identifice, aşa că au abandonat dosarul pe birou. Astfel, se explică de ce cazul a rămas nerezolvat până acum.

Părinţii copilei acostate de individul periculos retrăiesc momentul atacului şi punctează asupra modului în care bărbatul a abordat-o pe cea mică. El ar fi intrat în vorbă în limba română cu fetiţa, notează ştirile Kanal D.

"În limba română, da, s-a înțeles cu dânsul. Dar n-a vorbit mult, a vorbit prea puțin. A oprit mașina și a zis: «Unde mergi, fetiță? Păi merg acasă. Hai că te duc eu acasă, unde stai? Mai încolo un pic. Urcă în mașină». A făcut de două ori turul satului. A zis că a mângâiat-o pe picior, ce i-a făcut el, atâta a spus, că a mângâiat-o pe picior", a povestit tatăl fetiţei agresate din Iaşi.

Atacul, care din fericire n-a fost dus până la capăt, s-a întâmplat pe 15 iunie, cu o zi înainte că suspectul să fie surprins de camerele din Iași. În imagini, bărbatul ce-i seamănă leit lui Johannes își pune geacă pe el și privește în spate, de parcă se crede urmărit. Camera surprinde inclusiv cercelul din ureche, identic cu cel din pozele olandezului.

Presa din Iași a prezentat imagini cu olandezul

Bună Ziua Iași a prezentat joi imagini de pe camere de supraveghere care indică suspectul din 2016. Potrivit sursei citate, între 13 și 16 iunie 2016 olandezul s-ar fi aflat la Iași, de unde a plecat la Viena. El s-ar fi plimbat cu o mașină prin județ, iar în comuna Horlești a abordat o minoră care mergea la magazin, i-ar fi dat o gumă și ar fi dus-o pe un câmp, unde ar fi strâns-o în brațe și ar fi atins-o în părțile intime. În momentul în care fetița s-a speriat și a început să plângă, el ar fi dus-o înapoi în localitate. Acest incident ar fi avut loc pe 15 iunie.Imaginile cu posibilul agresor al fetiței din Iași, care pare a fi olandezul din cazul Dâmbovița, au fost transmise în spațiul public în anul 2018, pentru a cere sprijin din partea populației în identificarea bărbatului, deși dosarul penal de agresiune sexuală a fost deschis în 2016."În acest moment polițiștii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului General pentru documentarea activității infracționale a persoanei care apare în imagini. În anul 2016, în județul Iași a fost înregistrat un dosar penal în care s-au făcut cercetări sub coordonarea unui procuror al Parchetului de le lângă Judecătoria Iași. Au fost desfășurate activități de cercetare penală, dar nu au fost elemente suficiente care să ducă la identificarea persoanei care apare în imagini”, a declarat, pentru Mediafax, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Citeşte şi:

Înainte de a găsi cadavrul fetiței din Dâmbovița, polițiștii i-au suspectat pe părinți: «Cum să ne omorâm noi copilul nostru?»

Mărturisirile iubitei olandezului care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani: «Era un bărbat şarmant»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net