Înainte de a găsi cadavrul fetiței din Dâmbovița, polițiștii i-au suspectat pe părinți: «Cum să ne omorâm noi copilul nostru?»

Ultima actualizare:

    Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită moartăFoto: Arhiva personală
Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită moartăFoto: Arhiva personală

O nouă crimă a cutremurat România! O fetiță de 11 ani a fost găsită moartă, duminică (22 septembrie), într-un lan de porumb. Un cetățean olandez e bănuit că a ucis-o pe Adriana Feraru, care a dispărut de acasă vineri (19 septembrie).

Părinții fetiței au suspectat încă de la început că fetița a fost răpită. După aproape 48 de ore de căutări, cadavrul copilei a fost găsit, la 4 kilometri distanță de casa familiei. Un cetățean olandez ar fi principalul suspect. Bărbatul apare pe camerele de supraveghere din Gura Șuții, într-o mașină închiriată, la ora la care Adriana a dispărut. În ziua crimei, el s-ar fi plimbat în mai multe localități. Se pare că sâmbătă, olandezul a părăsit România, potrivit observator.tv. Cadavrul fetiței a fost descoperit cu urme de violențe pe corp. Autopsia va determina dacă fetiţa a fost violată, înainte să fie ucisă. Potrivi anchetatorilor, Adriana a fost ucisă la doar o jumătate de oră după ce a fost răpită.

Familia fetiței, acuzații la adresa polițiștilor

Familia îndurerată a Adrianei i-a acuzat pe polițiști că nu și-au făcut treaba cum trebuie. Oamenii legii au audiat mai mulți membri ai familiei și au percheziționat casa. Fratele fetiței susține că polițiștii i-ar fi suspectat în tot acest timp pe părinții și pe rudele minorei.

„Declaraţii. Declaraţii peste declaraţii. Dar nu vedeţi că noi stăm aici. Nu ştiu ce se întâmplă cu poliţia asta, dar ne bănuieşte pe noi. Cum să ne omorâm noi copilul nostru. Păi, mă cauţi pe mine? Dacă eu te-am sunat ca să mi-o cauţi, tu vii să mă cauţi pe mine? Nu înţeleg!”, a declarat Iulia Feraru, fratele Adrianei. Fetița a fost găsită fără viaţă, în tufişuri, pe marginea unui drum agricol de lângă comuna dâmboviţeană Gura Șuții. Mai multe rude ale fetiţei, între care şi fratele ei mai mare, au fost de faţă. Acesta a acuzat poliţiştii că nu au vrut să caute în acel loc cu o seară înainte.

Adriana mai avea 350 de metri până acasă

Adriana Feraru a fost răpită în timp ce se întorcea de la școală. Fetița mai avea doar 350 de minute până acasă, atunci când a fost acostată de un șofer care a urcat-o într-un automobil Tiguan, de culoare neagră. Momentul răpirii a fost la ora 17:16, au spus anchetatorii. Aceiași anchetatori au precizat că, maximum 30 - 35 de minute mai târziu, Adriana Feraru a fost ucisă.

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net