O elevă din Alba a rămas însărcinată cu profesorul de religie! Bărbatul are aproape 50 de ani

eleva.jpg

Eleva citind pe o plajă
O elevă a rămas însărcinată cu profesorul de religie, apoi a dat copilul în plasament
Foto: pixabay
Citeste tot despre: 

Scandal în comuna Arieșeni, județul Alba, după ce s-a aflat că profesorul de religie ar fi tatăl copilului unei foste eleve. Potrivit autorităților, dascălul a primit rezultat pozitiv la testul de paternitate. La vremea când a rămas însărcinată, fata era minoră.

Se pare că situația este cunoscută de conducerea școlii încă de anul trecut. Primarul comunei, Marin Jurj, a confirmat acest lucru. Copilul fostei eleve a fost dat în plasament și s-a cerut oficial efectuarea testului de paternitate, relatează Digi24. Fata era minoră atunci când a întreținut relații sexuale cu profesorul de religie. Ea provine dntr-o casă de tip familial, din comuna învecinată Avram Iancu.

Profesorul de religie este văduv

Profesorul încă predă, pentru că școala nu a luat nicio măsură împotrva lui. Bărbatul are aproape 50 de ani, este văduv și nu profesează ca preot.

„E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu știu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la școală anul trecut, s-a făcut o comisie și am înțeles că s-au așteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit (rezultatul testului de paternitate – n.r.) și se pare că a ieșit că este tatăl copilului. Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuiește aici, nu știu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamație la poliție nici anul trecut și am înțeles că testul de paternitate a fost cerut și făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să mușamalizăm cazul. În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administrație al școlii”, a declarat, , pentru corespondentul  primarul comunei Arieșeni, Marin Jurj, pentru Mediafax.

 

Citește și

Profesor la Arte, acuzat că se iubeşte cu o elevă

Mărturia șocantă a profesorului din cauza căruia o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste

Loading...

Citește și

  • „Noi, împreună cu familia ta, te călăuzim spre reuşită şi împlinire, căci tu ne reprezinţi”. E crezul Liceului Traian Vuia din localitatea timişeană Făget, dar realitatea arată că în spatele zidurilor venerabile, unii profesori şi-au uitat menirea şi au relaţii interzise cu elevii. O profesoară de română şi una de franceză au fost prinse deja în mrejele unor astfel de “iubiri”.

  • elevi profesori atitudine ostila raport

    În școlile din România, relația profesor-elev e departe de ceea ce ar trebui să fie. Mulți dascăli continuă să creadă că elevii au doar obligații, nu și drepturi. Acest fapt este evidențiat și în raportul privind implementarea Statutului elevului la nivel național. Potrivit acestuia, 54% dintre elevi s-au confruntat cu ostilitate din partea profesorului atunci când au contestat o notă obținută la o evaluare scrisă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1