O elevă din Alba a rămas însărcinată cu profesorul de religie! Bărbatul are aproape 50 de ani

Ultima actualizare:

    O elevă a rămas însărcinată cu profesorul de religie, apoi a dat copilul în plasamentFoto: pixabay
O elevă a rămas însărcinată cu profesorul de religie, apoi a dat copilul în plasamentFoto: pixabay

Scandal în comuna Arieșeni, județul Alba, după ce s-a aflat că profesorul de religie ar fi tatăl copilului unei foste eleve. Potrivit autorităților, dascălul a primit rezultat pozitiv la testul de paternitate. La vremea când a rămas însărcinată, fata era minoră.

Se pare că situația este cunoscută de conducerea școlii încă de anul trecut. Primarul comunei, Marin Jurj, a confirmat acest lucru. Copilul fostei eleve a fost dat în plasament și s-a cerut oficial efectuarea testului de paternitate, relatează Digi24. Fata era minoră atunci când a întreținut relații sexuale cu profesorul de religie. Ea provine dntr-o casă de tip familial, din comuna învecinată Avram Iancu.

Profesorul de religie este văduv

Profesorul încă predă, pentru că școala nu a luat nicio măsură împotrva lui. Bărbatul are aproape 50 de ani, este văduv și nu profesează ca preot.

„E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu știu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la școală anul trecut, s-a făcut o comisie și am înțeles că s-au așteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit (rezultatul testului de paternitate – n.r.) și se pare că a ieșit că este tatăl copilului. Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuiește aici, nu știu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamație la poliție nici anul trecut și am înțeles că testul de paternitate a fost cerut și făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să mușamalizăm cazul. În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administrație al școlii”, a declarat, , pentru corespondentul  primarul comunei Arieșeni, Marin Jurj, pentru Mediafax.

Citește și

Profesor la Arte, acuzat că se iubeşte cu o elevă

Mărturia șocantă a profesorului din cauza căruia o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net