Profesor la Arte, acuzat că se iubeşte cu o elevă

Ultima actualizare:

    Alexandra apare în  mai multe fotografii  împreună cu dascălul ei (Foto: Ziarul de Iaşi)
Alexandra apare în mai multe fotografii împreună cu dascălul ei (Foto: Ziarul de Iaşi)

Scandal amoros la Colegiul de Arte „Octav Băncilă" din Iaşi. Mama unei eleve de clasa a IX-a îl acuză pe profesorul Ioan Răducea (42 de ani) că are o relaţie de iubire cu fiica ei. Acesta susţine însă că i-a oferit fetei consiliere, întrucât avea tentative de sinucidere din cauza drogurilor şi a problemelor de acasă.

Mama Alexandrei R. susţine că povestea de dragoste dintre cei doi ţine de circa 6 luni şi că, pe lângă frecventarea localurilor şi excursiile la Piatra Neamţ, cei doi ar fi locuit împreună pentru o săptămână, acasă la profesor.

Cadrul didactic neagă însă acuzaţiile aduse şi mărturiseşte că eleva i-a cerut ajutorul din cauza problemelor pe care le are în familie după ce părinţii ei au divorţat.

“Am decis mutarea profesorului de la clasă”.  Dana Barnea, directorul Colegiului „Octav Băncilă”

simeon stalpnicul png

„Acuzaţiile sunt nedrepte. E vorba de o persoană minoră cu tentative suicidare pe fondul consumului de droguri şi etnobotanice din cauza condiţiilor din casă. După recăsătoria mamei, fata a început să aibă un comportament neobişnuit. Mi s-a destăinuit şi că a fost abuzată de tatăl vitreg, că nu mai poate suporta, că vrea să-şi ia viaţa", spune profesorul Ioan Răducea.

Mai mult, profesorul mărturiseşte că pozele pe care mama fetei le consideră compromiţătoare ar fi fost făcute chiar de ea. „Consilierea de care s-a bucurat din partea mea poate că a fost greşit înţeleasă de familie. Eu am fost în casa familiei, am vorbit de toate aceste probleme familiale cu mama, am fost invitat la masă şi avem fotografii împreună", mai spune profesorul.

Click! spune

Ioan Răducea predă limba română şi istoria teatrului la Colegiul de Arte "Octav Băncilă" din Iaşi. Reprezentanţii şcolii au demarat o anchetă internă. Profesorul este divorţat şi are 3 copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net