Mărturia șocantă a profesorului din cauza căruia o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste

Ultima actualizare:

    Profesorul Alin Cioară care a fost acuzat că s-a iubit cu o elevă, nu și-a revenit din șoc după ce fata s-a sinucis din cauza luifoto: adevarul.ro
Profesorul Alin Cioară care a fost acuzat că s-a iubit cu o elevă, nu și-a revenit din șoc după ce fata s-a sinucis din cauza luifoto: adevarul.ro

Un profesor de matematică din Brad a fost acuzat că a avut o relație amoroasă cu o elevă de 16 ani, care s-a sinucis din cauza lui. Alin Cioară (42 de ani) și-a pierdut postul de profesor și încearcă să depășească de foarte mulți ani această tragedie.

Profesorul susține că a fost acuzat pe nedrept și că de cinci ani și jumătate viața lui a fost plină de nenorociri, relatează ziarul Adevărul. Moartea elevei sale, Lorena Hurdea, cu care acesta ar fi avut o relație s-a sinucis din dragoste pentru el.

Alin Cioară a fost acuzat, în ianuarie 2010, că a provocat sinuciderea fetei de numai 16 ani, care era foarte îndrăgostită de el. Lorena Hurdea s-a spânzurat într-o pădure de la marginea municipiului Brad. Foștii colegi ai profesorului susțin că acesta a devenit alcoolic și că a suferit mai multe depresii, iar apoi și-a dat demisia de la catedră din această cauză. Fostul profesor își caută un alt loc de muncă, însă suferă enorm din cauza tragediei care i-a marcat viața.

„De la moartea Lorenei, am fost hărţuit continuu, atât de cei din conducerea Colegiului Naţional „Avram Iancu” din Brad, cât şi de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara. A fost o anchetă internă la şcoală, în urma căreia s-a stabilit, pe baza declaraţiilor elevilor şi profesorilor mei, despre mine şi Lorena, şi pe baza unor denunţuri sub anonimat, ca eu să fiu sancţionat cu interzicerea dreptului de a avansa în grad didactic şi de a fi diriginte, a povestit Alin Cioară.

„Pentru tine Alin am făcut-o"

Lorena Hurdea a scris în biletul de adio că s-a sinucis din cauza profesorului ei
Lorena Hurdea a scris în biletul de adio că s-a sinucis din cauza profesorului ei

Profesorul de matematică a spus că a avut doar o relație platonică cu eleva și că după moartea fetei a făcut pe detectivul și a aflat detalii șocante despre fată.

„Fata era însărcinată în luna a doua. Nu ştiu cu cine, pot doar bănui, eu însă nu am întreţinut vreodată relaţii sexuale cu ea. O sunam, uneori, mai mult când eram băut, şi vorbeam despre problemele mele şi ale ei. Ea avea o situaţie familială dificilă, mi se plângea de acest lucru. Eu încercam să o ajut. I-am adus acasă un pom de Crăciun, i-am luat cizme, dar nimic mai mult. Alteori, Lorena scotea diverse documente de pe Internet, spunând că mă ajută astfel să renunţ la alcool. În cele din urmă, în ziua dinaintea sinuciderii Lorenei, i-am spus să mă lase în pace definitiv”, a spus profesorul Cioară.Părinții adolescentei l-au acuzat pe Alin pentru sinuciderea fiicei lor și susțin că Lorena a scris în jurnalul ei că are o relație cu profesorul de matematică.

„Lorena a scris că, într-o seară el a invitat-o în oraş, apoi a adus-o în locuinţa unui taximetrist. Acolo, a spus fiica mea, ea a rămas doar în pantaloni, iar continuarea textului nu am mai înţeles-o. Doar că a ajuns acasă şi a vomitat”, a povestit tată Lorenei.

Pe lângă toate aceste acuzații, chiar eleva a sris un bilet de adio în care apărea numele profesorului ei: „Alin vă va da toate explicaţiile. Pentru tine Alin am făcut-o”. Și colegii lui de la Colegiului Național Avram Iancu” din Brad îl acuză pe profesorul Cioară de moartea fetei.  

Încă de la momentul cercetării sale disciplinare, după moartea elevei, eu am propus desfacerea contractului de muncă al profesorului Alin Cioară. Aceasta pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata care apoi s-a sinucis, potrivit unor mărturii ale apropiaţilor ei. Atunci când era băut, dascălul nu mai dădea pe la şcoală cu zilele. Suferea de alcoolism iremediabil, de depresii. Îşi lua concedii medicale, pentru a se trata, dar deja absenţele care s-au adunat erau prea mult, a declarat profesorul Ovidiu Suciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net