Mihai Tudose, prima vizită în calitate de premier. Unde va merge

mihai-tudose.jpg

mihai tudose vizita oficiala europa
Premierul Mihai Tudose a reacționat la apelul prezentatoarei știrilor de la Prima TV, Magda Vasiliu

Prima vizită în calitate de premier a lui Mihai Tudose va fi la Bruxelles, săptămâna viitoare. Primul-ministru are programate întâlniri cu preşedinţii Comisiei Europene, Consiliului European şi Parlamentului European.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, în cadrul unei conferinţe de presă, că Mihai Tudose intenţionează să facă, săptămâna viitoare, o primă vizită în calitate de premier, la Bruxelles, unde se va întâlni cu oficialii europeni.

"Cooperarea internaţională, domeniul afacerilor europene, vor reprezenta într-adevăr axe prioritare pentru executiv şi o dovadă se va vedea săptămâna viitoare, când într-adevăr premierul României intenţionează şi sper să realizeze, evident, să facă o primă vizită la Bruxelles pentru a se întâlni cu oficialii europeni. Întâlniri la care am plăcerea să particip în calitatea mea de ministru delegat pentru Afaceri Europene pentru a transmite acest mesaj ferm, România şi actualul Guvern îşi respectă toate angajamentele asumate anterior şi are de gând să aibă o colaborare foarte bună cu partenerii europeni şi în acelaşi timp să-şi susţină cauza, atunci când este cazul, în raport cu partenerii noştri de acolo", a spus Victor Negrescu, potrivit România Tv.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În urma consultărilor susținute la Palatul cotroceni, președintele României și delegațiile partidelor parlamentare, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose, care a fost propus de coaliția PSD-ALDE.

  • catalina

    Catalina Sorina Ene are 27 de ani și este una dintre „protejatele” primului ministru Mihai Tudose. Tânără și sexy, ea s-a remarcat acum șase ani în emisiunea ”Burlacul”, când a fost eliminată încă din primele faze. Apoi, se pare că a fost, petru o scurtă perioadă de timp, asistentă la „Un show păcătos”. Însă, pentru că nu a putut să-și construiască o carieră în televiziune, brăileanca s-a angajat la Transelectrica, la Direcția Guvernanță Corporativă.

  • Liderii politici ignoră legea anti-fumat, fiind surprinşi în Parlament cu ţigara aprinsă. Printre cei care au pus viciul mai presus de lege se numără actualul premier Mihai Tudose, fostul premier Sorin Grindeanu, dar şi preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău. Iniţiatoarea legii, Aurelia Cristea, spune că foştii colegi din Parlament i-au transmis că nu vor respecta această lege.