Milionarul care își acuză fosta iubită că l-a otrăvit cu mercur divulgă mesajele dintre el și femeie. Ce îi ura tânăra

Ultima actualizare:

    Adrian Petru își acuză fosta amantă că l-a otrăvit cu mercurFoto: observatornews.ro
Adrian Petru își acuză fosta amantă că l-a otrăvit cu mercurFoto: observatornews.ro

Mai ceva ca-n telenovele! Otravă în mâncare, injurii fel de fel, ba chiar și amenințări cu moartea! Omul de afaceri timișorean Adrian Petru Luca a dezvăluit unele convorbiri avute online cu cea care i-a fost amantă timp de trei ani și pe care o acuză că a vrut să-l otrăvească.

Povestea de dragoste dintre milionarul Adrian Petru Luca și o fostă miss, pe când bărbatul era căsătorit, s-a sfârșit în tribunale. După trei ani de relație tumultoasă, timp în care bărbatul i-a oferit cadouri de sute de mii de euro, tânăra Andreea Coman, Miss Supranational Europe 2018, a decis să încheie povestea de dragoste. Se pare că bărbatul nu a fost de acord, iar totul s-a transformat într-un scandal imens.

Milionarul Adrian Luca: „Intoxicațăia aceasta este ceva cumplit”  

Afaceristul o acuză pe fosta amantă că a vrut să îl omoare prin otrăvire cu mercur, după ce, anul trecut, în toamnă, a descoperit în urma unor analize că are mercur în sânge. A avut nevoie de tratament medical de urgență, în condițiile în care metalul toxic i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. Nici în prezent Adrian Petru Luca nu se simte foarte bine, el declarând pentru Observator tv: „Nu sunt oricum într-o stare fizică corespunzătoare. Intoxicaţia aceasta este ceva cumplit.”

Amanta: „Nu moare nimeni dacă scapă de tine”   

Milionarul îşi acuză fosta iubită că i-a pus mercur în mâncare şi băutură, iar dovadă ar fi mesajele în care femeia îi ura să moară. „Nici nevasta nu te iubeşte. Nu moare nimeni dacă scapă de tine. Faci un serviciu umanităţii să mori”. Pe lângă presupusa tentativă de omor, Andreea Coman, este judecată în alte aproximativ 20 de dosare în care Adrian Luca o acuză de faptul că l-ar fi sedus și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux. Pe lângă acestea, bărbatul i-ar fi donat tinerei sume de bani în valoare totală de două milioane de euro și ar fi dus-o în vacanțe exotice foarte costisitoare. „A încercat să îl otrăvească cu mercur pentru a diminua funcţiile congnitive şi a obţine din partea acestuia nişte donaţii care s-au şi obţinut şi care sunt în valoare de peste două milioane de euro”, a declarat Corina Popescu, avocata milionarului. 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/fosta-miss-acuzata-de-iubitul-milionar-din-timisoara-ca-l-otravit-cu-mercur

https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-borcea-despre-intoxicatia-cu-mercur-facut-ravagii-corpul-meu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net