Fostă Miss, acuzată de iubitul milionar din Timișoara că l-a otrăvit cu mercur

Ultima actualizare:

    Adrian Petru Luca și-a acuzat fosta amantă că a vrut să-l otrăvească Foto: spynews.ro
Adrian Petru Luca și-a acuzat fosta amantă că a vrut să-l otrăvească Foto: spynews.ro

Unul dintre cei mai bogați bărbați din România, timișoreanul Adrian Petru Luca, își acuză fosta amantă că a vrut să-l otrăvească. Femeia, o fostă miss, este cercetată pentru tentativă de omor calificat, după ce în sângele bărbatului a fost găsită o cantitate de mercur.

Pe lângă presupusa tentativă de omor, Andreea Coman, Miss Supranational Europe 2018, se judecă în alte aproximativ 20 de dosare în care Adrian Luca o acuză de faptul că l-ar fi sedus și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux. Pe lângă acestea, bărbatul i-ar fi donat tinerei sume de bani în valoare totală de două milioane de euro și ar fi dus-o în vacanțe exotice foarte costisitoare, scrie gandul.ro.  

Medicii au găsit mercur în sânge      

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fac cercetări într-un dosar în care Adrian Petru Luca a reclamat faptul că ar fi fost otrăvit. Acesta a explicat că, la începutul lunii septembrie a anului 2020, ar fi început să se simtă foarte rău, motiv pentru care și-ar fi făcut un set de analize la o clinică privată. Astfel, specialiștii ar fi descoperit în sângele său o cantitate de mercur, motiv pentru care a avut nevoie de tratament medical de urgență, în condițiile în care metalul toxic i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. 

Omul de afaceri a deschis pe numelefostei amante 20 de dosare   

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat, Adreea Coman aflându-se printre principalii suspecți, în condițiile în care Adrian Petru Luca deschisese în instanță, pe numele acesteia, aproximativ 20 de dosare.

Acesta o acuză pe femeie, în principal, de înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză, după ce aceasta l-ar fi sedus și l-ar făcut să creadă că îl iubește. Cu toate că este căsătorit, Adrian Luca i-ar fi donat amantei sale sume fabuloase. În plus, i-ar fi cumpărat inclusiv un autoturism de teren dar și un apartament de lux în Capitală.

Cei doi s-au cunoscut în 2018, în același an în care femeia a câștigat concursul de frumusețe. Cei doi ar fi avut o relație până când omul de afaceri i-ar fi cumpărat un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat alți 300.000 de euro. Ulterior, femeia ar fi decis să pună punct relației, iar multimilionarul a reacționat și a declanșat o adevărată avalanșă de procese. 

Cine e Adrian Petru Luca? 

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați români. El a câștigat sume mari după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului. În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timisoara-Arad.  

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-borcea-despre-intoxicatia-cu-mercur-facut-ravagii-corpul-meu

https://www.click.ro/comunitate/romanesti/capatos-oana-mi-dat-de-inteles-ca-fost-otravita-cu-mercur

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net