Medicul de la Craiova care s-a bătut cu alți colegi în sala de operații s-a spânzurat

Ultima actualizare:

    Medicul urolog Mugur Riza a fost în mijlocul mai multor scandaluri violenteFoto: adevărul.ro
Medicul urolog Mugur Riza a fost în mijlocul mai multor scandaluri violenteFoto: adevărul.ro

Medicul urolog Mugur Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova și-a pus capăt zilelor, marți, fiind găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din locuința sa. Medicul Riza a devenit cunoscut în martie 2019 când s-a luptat la propriu cu mai mulți colegi în sala de operații a Spitalului Clinic de Urgență Craiova

”În cursul acesti zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească”, a anunțat printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județeană Dolj, potrivit craiovaforum.ro.

Potrivit primelor cercetări, medicul Riza a plecat singur către locuința din localitatea Florești și, pentru că nu a răspuns la telefon, soția a mers să vadă dacă totul este în regulă. Doctorul nu a lăsat niciun bilet în care să spună de ce a recurs la un asemenea gest. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesul.

Mugur Riza nu mai lucra la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova de mai bine de un an, după ce i-a fost desfăcut contractul în urma scandalurilor în care a fost implicat. Cel mai cunoscut s-a petrecut pe 15 martie în sala de operații a secției de urologie. Atunci doctorul Riza s—a luptat cu mai mulți colegi și chiar cu șeful său pentru a opera un pacient. El era suspendat pentru că avusese mai multe altercații cu medicii din aceeași secție. Medicul a fost dat afară dar a atacat în justiție decizia și a fost reangajat.

A urmat pe 28 mai un nou scandal în care a fost implicat doctorul Riza, de data aceasta pe holul de la secţia de urologie a Spitalului de Urgenţă din Craiova. Medicul a fost acuzat de un coleg, Cosmin  Mititelu că l-a lovit din senin cu cotul în gură. Atunci, au fost chemați poliţiştii care l-au condus la secţie pe Mugur Riza și l-au amendat cu 1000 de lei. De atunci, potrivit craiovaforum.ro, medicul nu a mai lucrat în spital.

Citiți și

Scandal monstru la Spitalul de Urgență din Craiova. Medicul Mugur Riza, acuzat că și-a bătut colegii

Terifiant! Băiețel bătut crunt de tatăl său medic. ”Ajută-mă, mama! Mă doare și când respir”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net