Scandal monstru la Spitalul de Urgență din Craiova. Medicul Mugur Riza, acuzat că și-a bătut colegii

Ultima actualizare:

    Medicul urolog Mugur Riza, implicat într-un nou scandalfoto: adevarul.ro
Medicul urolog Mugur Riza, implicat într-un nou scandalfoto: adevarul.ro

Un nou scandal între câțiva medici de la Spitalul de Urgență din Craiova i-a șocat pe pacienți. Oamenii veniseră să se trateze de diverse boli, însă s-au trezit martorii unor violețe de nedescris.În centrul conflictului a fost Mugur Riza, unul dintre cei mai controversaţi doctori din România. El este acuzat din nou de colegi că i-ar fi înjurat şi chiar i-a lovit în timp ce se aflau în blocul operator.

Scandalul a avut loc, marţi dimineaţă, 28 mai,  la secţia de urologie a Spitalului de Urgenţă, anunţă adevarul.ro.  Protagonistul nu este la primul scandal. De-a lungul timpului a avut zeci de conflicte cu proprii colegi. De data aceasta, medicul urolog Cosmin Mititelu a fost cel agresat. "Din senin, a trecut pe lângă şi mi-a dat cu pumnul în gură". Doctorul Riza susţine, însă, altceva: "Joacă teatru. I-am înfuriat că mi-am scris pe haină #rezist. Nu iau şpagă".

Rizea este cunoscut pentru scandalurile pe care le provoacă în spital. A mai fost în trecut acuzat de colegi că i-a agresat şi că merge pe holuri şi filmează non-stop (inclusiv în sălile de operaţie). Riza se plânge că nu este lăsat să opereze. La unmoment dat a fost dat afară din secţie, dar s-a reîntors după ce a obţinut o hotărâre judecătorească. 

Riza: "S-au ofensat. Joacă teatru"

 "De când am declarat public că eu nu iau şpagă, toţi s-au ofensat. Joacă teatru. I-am înfuriat că mi-am scris pe haină #rezist. Nu iau şpagă. Eu nu le-am făcut nimic. Mi-au luat telefonul şi au jucat fotbal cu el, mi l-au distrus. Eu eram în sala de operaţie şi au tăbărât pe mine", susţine doctorul Mugur Riza, potrivit Adevărul.

Pe de altă parte, medicul Cosmin Mititelu a relatat că „Din senin, a trecut pe lângă şi mi-a dat cu pumnul în gură”.

„Agresiuni verbale şi înjurături şi ameninţări, inclusiv cu moartea, cu desfigurarea au fost la ordinea zilei. Dânsul şi-a dezvoltat aşa un scandal în mintea lui cu noi toţi, nu sunt numai eu ţinta”, a mai spus medicul, potrivit observator.tv.

Conducerea spitalului a transmis că  nu tolerează un astfel de comportament. „Există o procedură disciplinară referitoare la multiplele sesizări ale colectivului clinicii de urologie”, a transmis Cristina Geormăneanu, purtator ul de cuvant Spitalul Clinic Judetean Craiova: 

Acesta nu este primul scandal în care este implicat Mugur Riza. În luna martie a intrat în sala de operaţii în haine de stradă. 

De această dată, în urma plângerilor, Mugur Riza s-a ales cu un dosar penal şi cu o amendă de 1.000 de lei.

Citeşte şi: Era să-i cadă tavanul în cap, pe patul de spital

CITEŞTE ŞI: Mărturia medicului care i-a acordat primul ajutor lui Ilie Balaci

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net