Medic, despre mama gemenilor decedați: "Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat"

Ultima actualizare:

    Bieții copilași aveau 2 ani și 3 luni și erau gemenifoto: Facebook
Bieții copilași aveau 2 ani și 3 luni și erau gemenifoto: Facebook

Cazul șocant de la Ploiești a cutremurat opinia publică, a impresionat medici și polițiști. Numai mama gemenilor care au murit, după ce au căzut de la etajul 10, nu pare chiar atât de afectată. Nu o spunem noi, ci medicii de la Spitalul de Psihiatrie din Ploiești, unde femeia se află internată.

Mama ascultă manele alături de fiul ei de 5 ani şi trage dintr-o ţigară. Pe fundal, se aud sirene, dar femeia le ignoră. După 3 minute şi jumătate, live-ul pe Facebook este întrerupt brusc de bătăi în uşă. ”Ia vezi, Alino, cine e! Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla!”. Sunt jandarmii. Au venit s-o anunţe că gemenii ei, o fetiţă şi un băiat de doi ani şi două luni sunt în faţa blocului. Căzuți de la etaj. Decedați.

Copilașii erau în dormitor. S-ar fi urcat pe o masă aflată chiar în faţa geamului. O femeie care trecea prin zonă n-a apucat să-şi ferească copilul de ce urma să vadă. Gemenii au căzut la 20-30 de secunde unul după altul, în faţa lor. Primul apel la 112 a fost la ora 20 şi 48, cu 7 minute înainte ca mama gemenilor să intre în live pe Facebook. Femeia a susţinut că, în momentul tragediei, făcea, de fapt, curăţenie în altă cameră. De două zile, se mutase cu chirie în bloc, împreună cu actualul iubit şi cu o prietenă. Bărbatul nu era în apartament în momentul tragediei.

Femeia nu era nici drogată, nici băută

Acestea sunt datele care se știu până la ora actuală, însă la fel de șocant, precum toate aceste informații, este și comportamentul femeii. ”Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”, a declarat, potrivit Adevarul.ro, Violeta Tănase, medic la Spitalul de Urgenţă Ploieşti. 

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel de-al treilea copil al femeii a ajuns acum la tată. Mama gemenilor căzuţi de la fereastră nu era sub influenţa drogurilor ori a băuturii. Analizele au arătat că femeia nu era nici drogată, nici băută. A fost internată la psihiatrie pentru a se stabili dacă are discernământ.

Citește pe www.adevarul.ro ce spune tatăl copilașilor, dar și celelalte rude

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 publica obsesiv tragedii despre copii. Postările șocante de pe Facebook

VIDEO Ea este Andreea, mama gemenilor morți, din Ploiești. Copiii au căzut de la etaj când femeia era live pe Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net