VIDEO Ea este Andreea, mama gemenilor morți, din Ploiești. Copiii au căzut de la etaj când femeia era live pe Facebook

Ultima actualizare:

    Bieții copilași aveau 2 ani și 3 luni și erau gemenifoto: Facebook
Bieții copilași aveau 2 ani și 3 luni și erau gemenifoto: Facebook

Tragedia gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 a impresionat o țară întreagă, însă scoate la iveală detalii șocante din viața celei care ar fi trebuit să aibă grijă de ei. Pe lângă faptul că în momentul tragediei femeia transmitea live pe Facebook, cunoscuții familiei și internauții arată cu degetul către viața promiscuă a tinerei mame. Femeia se află acum internată la psihiatrie.

Miercuri seară, puțin după lăsarea întunericului, Ploieștiul a răsunat de sirenele ambulanțelor și ale autospecialelor de pompieri. Oamenii aflați pe Bulevardul Republicii se uitau înmărmuriți la două trupșoare de copii zdrobite de caldarâm și nu știau ce să facă pentru a ajuta cumva la situația la care erau părtași fără voia lor.

Micuții s-au urcat pe o masă, în dreptul geamului

Medicii sosiți la fața locului s-au luptat din răsputeri pentru a salva viața micuților, un băiețel și o fetiță în vârstă de doar 2 ani și trei luni. Erau inconștienți, dar salvatorii tot sperau într-un miracol și făceau manevre de resuscitare. Copilașii au fost preluați de ambulanțe și duși la spital. Din nefericire, niciunul nu a supraviețuit rănilor foarte grave provocate de căderea de la mare înălțime. Prima care ar fi căzut a fost fetița, apoi băiețelul. Micuții s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au plonjat.  

În timp ce la parterul blocului lumea fremăta, sirenele salvatorilor „urlau”, în apartamentul de la etajul 10, de unde căzuseră gemenii, lucrurile se desfășurau în mod firesc. Iniţial s-a spus că mama lor se afla în altă încăpere și făcea curat. Dar o înregistrare video de pe Facebook, făcută în preajma momentului fatal, a schimbat imensa compasiune publică într-un val de oprobriu public.

Mama apare într-un live, pe Facebook

Femeia apare în transmisia live de 3 minute şi 30 secunde în timp ce stă pe canapea şi ascultă manele tare, răstindu-se la fiul cel mare, un băiat de 5 ani, să o lase în pace, apoi să-i aducă o ţigară. Pe fundal se aude vocea unui copilaş, care se întrece să-i aducă el acea ţigară. În casă mai este o femeie, strigată „Alina“. Înregistrarea se termină când se aude cineva bătând la uşă insistent, după zgomote puternice ale sirenelor de Ambulanţă. Erau jandarmii, de la care mama copiilor a aflat că micuții nu mai sunt în apartament, ci în drum spre spital, zbătându-se între viață și moarte.

Conform anchetatorilor, apelul la 112 privind căderea copiilor de la etaj a venit la ora 20.41. Femeia a intrat în live la ora 20.55. Cel mai probabil, nu ştia de copii. Mama copiilor se numește Andreea și se mutase recent în apartament, cu chirie, împreună cu sora ei, Alina, scrie Adevarul.ro. Mama lor lucrează în Italia ca badantă, iar vecinii au avertizat-o de stilul de viaţă promiscuu al fiicelor şi de condiţiile mizere în care trăiau cu toţii.

Citește pe www.adevarul.ro despre reacția rudelor bieților copilași

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net