Mama gemenilor morţi la Ploieşti, internată la Psihiatrie în stare de șoc. Nu a putut fi audiată. Rudele îi aduc acuzații grave

Ultima actualizare:

    Tragedia s-a produs în Ploiești, pe bulevardul Republiciifoto: observatorulph.ro
Tragedia s-a produs în Ploiești, pe bulevardul Republiciifoto: observatorulph.ro

Mama celor doi copii care au murit, miercuri seară, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti a intrat în stare de şoc şi este internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Fratele femeii îi aduce acuzații grave.

Apar noi date în cazul de la Ploiești, care a șocat opinia publică. Mama gemenilor care au decedat după ce au căzut de la etajul 10 nu a putut fi audiată de polițiști, fiind în stare de șoc, anunță Adevarul.ro.

În același timp, fratele femeii a apărut la TV cu acuzații grave la adresa acesteia. ”Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, a declarat Marius Andrei Bilică, fratele femeii, pentru Antena 3.

Tragedia s-a produs în jurul orei 20.40, în seara de miercuri, 11 august, când cei doi copii, gemeni, băiat şi fată în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au căzut de la etajul 10 al apartamentului de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.


    Bieții copilași aveau 2 ani și 3 luni și erau gemenifoto: Facebook
Bieții copilași aveau 2 ani și 3 luni și erau gemenifoto: Facebook

Gemenii ar fi căzut de la etaj când mama lor era live pe Facebook

În imaginile transmise pe Facebook de mama celor doi frați, care au murit după ce au căzut de la etajul zece, apare femeia, alături de fiul său cel mare, în vârstă de cinci ani, au confirmat pentru News.ro surse judiciare. Timp de trei minute şi jumătate femeia transmite live pe reţeaua de socializare. Alături de fiul său, ea ascultă manele, iar la un moment dat îşi aprinde o ţigară. Transmisia se încheie brusc, când se aud bătăi insistente în uşă, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Sursele judiciare au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă transmisia avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10. Aceleaşi surse au declarat că, în acest moment, nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj. În urma incidentului, mama a intrat în stare de şoc şi este internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Conform descrierii de pe reţeaua de socializare, femeia ar fi trăit anterior în Italia.

Citește și:

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 publica obsesiv tragedii despre copii. Postările șocante de pe FacebookVIDEO Ea este Andreea, mama gemenilor morți, din Ploiești. Copiii au căzut de la etaj când femeia era live pe Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image
actualitate.net
image
actualitate.net