Mario Iorgulescu s-a trezit din comă. Familia lui Dani Vicol se pregăteşte de pomană

mario-iorgulescu.jpg

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spital, dar a ieșit din comă
Foto: Arhiva personală

Mario Iorgulescu a trecut peste perioada critică, la mai bine de o lună după teribilul accident, în urma căruia un tânăr a murit, lăsând în urmă doi copii mici. El a fost deconectat de la aparate, în clinica de la Milano, unde este internat. Familia victimei se pregăteşte de pomana de şase săptămâni. Pe de altă parte, fiul lui Gino Iorgulescu este aşteptat de procurori, în ţară, pentru a-l audia.

Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a trezit din comă şi se simte mai bine, mănâncă, vorbește și este în afara oricărui pericol, sunt ultimele informații despre starea de sănătate a fiului preşedintelui Ligii Profesionist de Fotbal, transmite Antena 3.  El este internat în Clinica San Raffaele din Milano, un imens campus medical, vestit în lume pentru bogătaşii planetei care vin să se trateze de diverse afecţiuni. A fost transferat de la Spitalul Elias luni, 23 septembrie, cu un avion-ambulanţă privat.

El nu este păzit de poliţie, aşa cum s-a vehiculat în ultima perioadă ci este vegheat doar de familie.

Procurorii cer revenirea lui Mario în România

Informaţiile au fost transmise către autorităţile române prin ordin european de anchetă, iar spitalul din Milano le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată, potrivit digi24.

Procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo.

" În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri", a transmis spitalul autorităţile române.

Familia lui Dani Vicol se pregăteşte de pomana de 6 săptămâni

Aurelia Guţu, sora mamei lui Dani Vicol spune că familia încă nu şi-a revenit din şoc, iar familia Iorgulescu nu a mai dat nicun semn de la înmormântare. „Ne pregătim să-i facem mâine (sâmbătă 19 octombrie n.r.) pomana de 6 săptămâni. Suntem distruşi. Despre Mario ce să spun, nu a mai dat nimeni niciun semn de atunci  (de la înmormântare, când unchiul lui Mario a luat legătura telefonic cu familia). Dacă e bine copilul lui, ce mai contează că al nostru e în pământ? Ce mai contează că au rămas doi copii fără tată?”, a spus plină de amărăciune mătuşa bărbatului ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu era drogat și băut când a provocat accidentul

În dimineaţa zilei de 8 septembrie, Mario Iorgulescu a produs un accident grav, pe Şoseaua Chitilei din Capitală, în urma căruia un tânăr, tot de 24 de ani, a murit. În urma sa au rămas orfani doi copii. Un băieţel de numai câteva luni şi o fetiţă de 8 ani.

În urma anchetei s-a stabilit că Mario a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul care circula regulamentar.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În urma impactului, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la spitalul Elias.

Medicii legişti au stabilit că Mario Iorgulescu a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a consumat cocaină, când a produs accidentul.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1