Durere fără margini la înmormântarea tânărului ucis de Mario Iorgulescu: «Pentru cine mai exist eu de azi înainte?»

4-act-1.jpg

Cortegiul funerar a traversat comuna Rudeni, locul unde a copilărit Dani Vicol
Foto: Sever Gheorghe
Citeste tot despre: 

Lacrimi şi strigăte de disperare. Aşa a fost condus pe ultimul drum, joi, la Rudeni, Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu în accidentul din noaptea de sămbătă spre duminică. Apropiaţii s-au îmbrăcat în tricouri albe pe care era împrimată o fotografie a lui Dani. Rudele nu-şi mai revin din şoc.

 „Ce să mai fac eu de azi înainte? Pentru cine mai exist eu acum? A lăsat în urmă doi copii. Pentru ei mai respir. Atât. Nu ştiu ce voi face din momentul în care Dani pleacă de acasă”, a spus, sfâşiată de durere, Marinela Vicol, mama lui Dani. 

De duminică, femeia îşi strigă copilul încontinuu, sperând că îl va aduce înapoi. Iulian Vicol, tatăl lui Dani, era atât de răvăşit încât nu mai putea scoate nici un cuvânt. Şi soţia lui Dani a vegheat zi şi noapte la căpătâi, au spus apropiaţii. Din când în cand a mai plecat să aibă grijă de băieţelul lor de numai 4 luni. Celălalt copil al tânărului, o fetiţă de 7 ani, este împreună cu mama ei, fosta soţie a lui Dani, în Chitila. 

„Fetiţa a început şcoala. Am dus-o de aici. Întreabă de tati în fiecare zi. Nu i-am spus. Ea ştie ceva, mititica, însă nu prea îşi dă seama ce se întâmplă. Am mers cu ea şi la psiholog. Îl iubeşte mult. Nu ştiu cum va reacţiona când va afla într-un final”, a spus fosta soacră a lui Dani. 

4-act-2.jpg

Mama tânărului îşi plânge copilul ucis în accident

Pe asfalt, în faţa casei fostei soţii, era desenată o inimă imensă, iar în interior, printre petale de trandafiri roşii, era scris mesajul „Te voi iubi, tati”. Pe această inimă a fost oprită preţ de un minut maşina mortuară, ca şi cum Dani ar fi putut să îşi ia adio de la copilul lui. Rudele tânărului spun că în prima zi de şcoală fetiţa şi-a desenat tatăl şi a spus că aşteaptă să vină să o ia acasă. 

4-act-3.jpg

Pe stradă, în faţa porţii fostei soţii, este desenată o inimă imensă cu un mesaj tulburător

Cazul a şocat întreaga comunitate în care a copilărit băiatul. Toţi locuitorii din Rudeni au ieşit la porţi pentru a-l vedea pe Dani Vicol. Pe măsură ce se apropia cortegiul funerar, oamenii izbucneau în hohote. „Nu se poate aşa ceva! Este strigător la cer”, spunea printre suspine o bătrânică. Aurelia Guţu, una dintre mătuşile lui Dani Vicol, a povestit pentru Click! discuţia dintre ea şi unchiul lui Mario Iorgulescu. „M-a sunat acum două zile. Era unchiul lui Mario. Ne-a spus că nu vor să muşamalizeze cazul, aşa cum se spune în presă. A întrebat dacă pot să ne ajute cu ceva şi dacă pot să trimită măcar o coroană. Le-am spus că acum nu este momentul să discutăm şi să nu trimită nici o coroană”, a spus femeia. 

4-act-4.jpg

Mario Iorgulescu era inapt să conducă bolidul

Mario Iorgulescu, beat și drogat cu cocaină la volan

Legiștii au trimis ieri raportul toxicologic în cazul lui Mario Iorgulescu, iar datele sunt șocante. Duminică dimineața, când a produs accidentul, fiul lui Gino Iorgulescu era beat criță, dar și drogat. 

A jucat poker cu prietenii, a băut și a tras pe nas cocaină, după care s-a certat cu iubita lui și, abia ținându-se pe picioare, a urcat la volanul bolidului său, un Aston Martin, care prinde o viteză de până la 340 km/h. Mario Iorgulescu (24 de ani) a accelarat până la 240 km/h, iar camerele de supraveghere l-au surprins când gonea ca nebunul. Starea în care se afla l-a făcut să piardă controlul volanului și să se izbească violent de un Audi, care circula regulamentar pe Șos. Chitila, din Capitală. Șoferul din acea mașină, Dani Vicol, a murit pe loc, dar Mario a scăpat. Martorii spun că a ieșit din bolidul contorsionat și a căzut în genunchi.

4-act-5.jpg

Maşina Aston Martin, făcută praf în accident

A fost dus la spital, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. La patru zile de la eveniment, INML a dat publicității raportul: fiul președintelui LPF avea, la prima verificare, o alcoolemie de 1,96 grame pe litru, iar la a doua testare 1,76. Dar cât a băut ca să ajungă aici? Surse din cadrul Poliției ne-au explicat că este vorba despre o sticlă plină cu whisky sau despre două sticle de vin ori patru litri de bere. Iar combinat cu drogurile, pentru că raportul a indicat și prezența cocainei în organism, putem spune că Mario Iorgulescu nu mai era stăpân pe nimic. ”Nu mai era conștient, era inapt total să conducă un autovehicul”, au precizat pentru Click! surse judiciare. (Andreea Dancu)

Loading...