Mario Iorgulescu ar putea scăpa de pușcărie. De ce nu a putut fi testat la locul accidentului

Ultima actualizare:

    Mario era singurul copil al lui Gino Iorgulescu, făcut după prima tinerețe
Mario era singurul copil al lui Gino Iorgulescu, făcut după prima tinerețe

Accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iscat o mare revoltă în rândul oamenilor. La 24 de ani, conducea un bolid de sute de mii de euro, și l-a accelerat până la 240 km/h. A omorât un tânăr, tată a doi copii mici, dar, culmea este că dacă scapă cu viață, s-ar putea alege doar cu o amendă penală. Surse din Poliție au spus pentru Click! că el nu a putut fi testat la locul accidentului.

Sâmbătă spre duminică dimineață, la ora 3.00, Mario a pierdut controlul volanului.Venea de la o partidă de poker și conducea un Aston Martin, de 300.000 de euro, când la un moment dat, pe Șos. Chitilei, din Capitală, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o un alt autotursim, marca Audi.

Polițiștii nu l-au testat pe Mario Iorgulescu la locul accidentului

Acul s-a oprit la 240 km/h, semn că Mario Iorgulescu a crezut că mașina este avion. Surse din preajma fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu (63 de ani), au spus că tânărul rebel se certase cu iubita lui la acea petrecere și plecase nervos. Și-a descărcat furia în pedala de accelerație și așa a ajuns să omoare un om nevinovat. Dany Vicol avea 24 de ani și era tatăl a două fetițe.  

Bolidul condus de Mario Iorgulescu s-a făcut praf
Bolidul condus de Mario Iorgulescu s-a făcut praf

Interesant este faptul că, deși a coborât pe picioare din bolidul distrus, polițiștii rutieri nu l-au testat ca să vadă dacă a consumat droguri și alcool.

”Nu a putut fi testat la fața locului, din cauza stării în care se afla. A fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice. Așteptăm rezultatul de INML, care poate dura și câteva zile, săptămâni sau chiar o lună”, ne-au spus surse din cadrul Poliției Române.

Mario Iorgulescu, dosar penal in rem

Între timp, lui Mario Iorgulescu i-a fost întocmit, de către Brigada Rutieră, dosar penal in rem pentru ucidere și vătămare din culpă, iar dacă se va stabili că era drogat sau beat i se va mai adăuga la faptă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit articolului 336 din Codul Penal, fapta săvârșită de fiul președintelui LPF se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.

”Pentru că este la prima abatere, judecătorul i-ar putea da o condamnare de 2 ani pentru ucidere și vătămare din culpă plus o treime dacă raportul toxicologic ar indica că era beat/drogat. Asta ar însemna o pedeapsă cumulată între 2,6 și 3 ani, ceea ce însemană că poate fi cu suspendare”, ne-au explicat surse judiciare.

Dany Vicol avea 24 de ani și era tatăl a două fetițe
Dany Vicol avea 24 de ani și era tatăl a două fetițe

Pentru ca dosarul penal să fie in persona, polițiștii trebuie să strângă ”probe rezonabile”. În cazul de față, necropsia victimei, ca să vadă dacă era băută, drogată, dar și raportul toxicologic al șoferului vinovat.

Mario Iorgulescu este intubat la Spitalul Elias

Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias, din București, a fost operat pentru că a suferit hemoragie la burtă, iar în acest moment este intubat și ventilat mecanic.

„Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, a declarat Mugur Ardelean, managerului Spitalului Elias.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/unchiul-tanarului-mort-accidentul-provocat-de-mario-iorgulescu-parintii-nepotului-meu

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-iesit-din-coma-anuntul-medicilor-este-constient

https://www.click.ro/news/national/titi-aur-despre-accidentul-lui-mario-iorgulescu-daca-l-ar-fi-oprit-politia-ar-fi-fost

https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-este-tanarul-care-murit-accidentul-provocat-de-mario-iorgulescu-avea-25-de-ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net