Mario Iorgulescu nu a fost pus sub acuzare. Ce se întâmplă cu raportul toxicologic

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu se află în spital, iar starea lui s-a agravat
Mario Iorgulescu se află în spital, iar starea lui s-a agravat

Ancheta în cazul lui Mario Iorgulescu își urmează cursul, dar ,deocamdată, acesta nu a fost pus sub acuzare. Acest lucru se va întâmpla după ce legiștii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) vor trimite către Brigada Rutieră raportul toxicologic.

Tragedia care s-a petrecut sâmbătă noapte, la ora 3.00, a distrus destine. Un tânăr de 24 de ani, cu doi copii acasă, a fost ucis, familia acestuia este dărâmată, iar părinții lui Mario Iorgulescu (24), Gino și Gabriela, sunt disperați. Își văd unicul fiu după gratii.

Mario Iorgulescu nu a fost testat de polițiști

Polițiștii de la Brigada Rutieră au deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpă, dar in rem, nu in persona. Asta înseamnă că doar cu privire la faptă și nu la făptuitor.

Ca să fie transformat in persona, oamenii legi trebuie să adune date certe și, mai ales, să primească de la INML raportul necropsei, în cazul victimei, și cel toxicolgic, în cazul lui Mario Iorgulescu.

Acesta nu a putut fi testat la fața locului, din cauza stării în care se afla, astfel că i s-au prelevat probe de sânge și urină direct la spital.

Raportul toxicologic costă peste 1.000 de lei

Surse din cadrul Poliției Române ne-au mărturisit faptul că toxicologia este efectuată de legiști contra cost. ”Droguri și alcool înseamnă peste 1.000 de lei și sunt plătiți fie de stat, în cazul de față Brigada Rutieră, fie de familie. Dar dacă Brigada nu are fondurile necesare acum, e posibil ca raportul să fie gata chiar și într-o lună. Am avut cazuri în care a durat și un”.

Bolidul de 300.000 de euro, pe care-l conducea Mario Iorgulescu, s-a făcut praf după impactul devastator
Bolidul de 300.000 de euro, pe care-l conducea Mario Iorgulescu, s-a făcut praf după impactul devastator

Iar acest raport toxicologic este extrem de important în mersul anghetei. Dacă se stabilește că Mario era beat sau/și drogat, la dosarul de ucidere din culpă i s-ar adăuga și acuzația de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice ori a stupefiantelor. Ceea ce i-ar îngreuna și mai mult situația.

Mario Iorgulescu riscă până la 7 ani de pușcărie

Potrivit Codului Penal, încadrea este de la 2 la 7 ani de închisoare. Reamintim faptul că Mario Iorgulescu plecase de la o petrecere unde jucase poker. Nervos, pentru că se certase cu iubita, acesta a apăsat pedala de accelerație a bolidului Aston Martin, de 300.000 de euro, până la 240 km/h. Cel puțin, acolo s-a oprit acul în momentul impactului devastator.

Victima se întorcea de la un priveghi, iar pe Șos. Chitila, Iorgulescu a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

Tânărul se află, în continuare, internat la Spitalul Elias, iar medicii spun că starea lui de sănătate s-a agravat.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-ar-putea-scapa-de-puscarie-de-ce-nu-putut-fi-testat-la-locul

https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-este-tanarul-care-murit-accidentul-provocat-de-mario-iorgulescu-avea-25-de-ani

https://www.click.ro/news/national/titi-aur-despre-accidentul-lui-mario-iorgulescu-daca-l-ar-fi-oprit-politia-ar-fi-fost

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net