Cum arată și ce preț are mașina Aston Martin, cu care Mario Iorgulescu a produs un accident mortal

cars_garage_youtube.jpg

Aston Martin
O mașină Aston Martin DBS costă în jur de 300.000 euro
Sursa foto: cars.garage/youtube.com

Mario Iorgulescu, fiul de 24 de ani al lui Gino Iorgulescu, președintele Federației Române de Fotbal, se zbate între viață și moarte pe un pat de spital. A omorât un om într-un accident de mașină, iar acum medicii fac tot ce le stă în putință să-i salveze măcar lui viața. Iată ce monstru pe patru roți conducea tânărul în noaptea tragicului accident.

Toată noaptea a fost cu prietenii la poker, iar spre dimineață s-a urcat la volanul bolidului său, un Aston Martin ultima generație, și a pornit nebunește spre București. Pe șoseaua Chitila, Mario scapă mașina de sub control, intră pe contrasens și se izbește frontal de un alt autoturism condus regulamentar. Mario, un împătimit al adrenalinei și al vitezei, gonea cu 240 de kilometri la oră. O viteză care a transformat mașina într-o armă mortală.  

aston_martin_interior.jpg

aston_martin_interior.jpg
Interiorul mașinii, capitonat cu piele
Sursa foto: bucharest.astonmartindealers.com

interior_aston_martin.jpg

interior aston martin
La volanul unui Aston Martin te simți ca la bordul unui avion cu reacție
Sursa foto: bucharest.astonmartindealers.com

DBS Superleggera Volante, cel mai rapid model de la Aston Martin 

Super bolidul condus de Mario Iorgulescu este cel mai puternic și rapid model lansat până acum de cei de la Aston Martin. Un monstru pe patru roti cu care pur și simplu îți iei zborul. Mașina are o formă aerodinamică, absolut superbă, dar dacă nu știi cum s-o stăpânești, cum s-o ții sub control, decolezi. Vorbim despre DBS Superleggera Volante, o decapotabilă cu două uși care atinge o viteză maximă de 340 de kilometri la oră și are 725 de cai putere. Mașina are patru locuri și un motor V12 de 5.2 litri pe benzină. Consumă 14 litri la suta de kilometri.

aston_martin.jpg

aston martin
Aston Martin DBS are o viteză maximă de 340 km la oră
sursa foto: bucharest.astonmartindealers.com

Modelul Aston Martin DBS are aproape 5 metri lungime, tracțiune pe spate și cutie automata cu opt viteze. Atinge suta de kilometri în doar 3,6 secunde. Vorbim despre un model de lux, o mașină scumpă, extrem de puternică, agresivă, o mașină de viteză pe care nu și-o permite oricine. Iar asta pentru că prețul ei se ridică la aproape 300. 000 de euro. 

Când o conduci, trăiești un sentiment unic 

Când te afli la volan și accelerezi, te bucuri de un sentiment unic, pe care numai o mașină de mare viteză ți-l poate oferi. E greu de descris în cuvinte..simți cum îți fuge pământul de sub picioare, simți un gol în stomac sau ca și cum cineva îți dă un pumn în coșul pieptului. Este de înțeles de ce iubitorii de viteză iubesc această mașină. La volanul ei ești alt om, iar mașina parcă îți împrumută din puterea și frumusețea ei. E de nedescris sentimentul pe care îl trăiești atunci când îți duduie 700 de cai putere sub scaun. Și e greu să circuli cu o astfel de mașină regulamentar. Din păcate, Mario Iorgulescu nu a rezistat tentației și a apăsat pedala de accelerație. 

interior_aston_martin_2.jpg

interior aston martin
Aston Martin DBS are 725 de cai putere

titi-aur-mario-iorgulescu.jpg

titi aur si mario iorgulescu
„O mașină sport, puternică, îți dă un fals sentiment de încredere și nu-ți dai seama că gonești cu viteză”, a declarat Titi Aur
sursa foto: click.ro

Titi Aur: „Mașinile puternice îți dau un fals sentiment de încredere”

Titi Aur, fost campion de raliu, a declarat pentru Click! faptul că o astfel de mașină puternică îți dă la viteze mari aceeași senzație de confort și încredere pe care o ai la viteze mult mai mici. „La 110-150 de kilometri la oră nu-ți dai seama că circuli cu viteză. Mașina este atât de silențioasă și atât de confortabilă, încă te păcălește. Are o stabilitate și o ținută de drum atât de bune încât nu-ți dai seama că vitezometrul a ajuns prea sus. De fapt, orice mașină sport, cu cât este mai sportivă, cu atât îți dă un sentiment mai mare de încredere”.

Britanicii de la Aston Martin au lansat oficial modelul DBS Superleggera Volante la 19 aprilie 2019. Înainte cu o lună, la sfârșitul lui martie, se inaugura în Otopeni, prima reprezentanță Aston Martin din România. Aceasta nu se adresează doar clienților români, ci și celor din Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia. Este vorba despre o reprezentanță regională.

Citește și: 

Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu: «Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut un copil»

Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea 25 de ani și două fetițe

Titi Aur, despre accidentul lui Mario Iorgulescu: «Dacă l-ar fi oprit poliţia, ar fi fost consecinţe mici!»

Loading...
 
 

Citește și

  • Mario Iorgulescu

    Mario Iorgulescu a ieșit din comă, au anunțat medicii de la Spitalul Elias. Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident grav, duminică (8 septembrie), la 3 dimineața. În timp ce se afla la volanul unui Aston Martin, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism care circula regulamentar.

  • Mario era singurul copil al lui Gino Iorgulescu, făcut după prima tinerețe

    Accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iscat o mare revoltă în rândul oamenilor. La 24 de ani, conducea un bolid de sute de mii de euro, și l-a accelerat până la 240 km/h. A omorât un tânăr, tată a doi copii mici, dar, culmea este că dacă scapă cu viață, s-ar putea alege doar cu o amendă penală. Surse din Poliție au spus pentru Click! că el nu a putut fi testat la locul accidentului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1