Mario Iorgulescu a ieșit din comă. Părinții nu i-au spus că a omorât un tânăr de vârsta lui

Ultima actualizare:
Dani Vicol va fi înmormântat mâine, 12 septembrie, în Rudeni
Dani Vicol va fi înmormântat mâine, 12 septembrie, în Rudeni

Starea lui Mario Iorgulescu se îmbunătățește. Fiul lui Gino Iorgulescu a ieșit din comă, deși în urmă cu câteva zile, medicii erau rezervați cu privire la starea sa. Tânărul de 24 de ani nu știe încă de tragedia comisă.

Potrivit celor de la redactia.ro, care citează surse din anturajul familiei, Mario a reușit să comunice cu părinții săi. Aceștia nu i-au spus încă de moartea lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani, tată a doi copii. Fiul șefului LPF își amintește de accidentul din acea noapte, însă nu cunoaște adevăratele detalii ale tragediei. Mai mult, Gino Iorgulescu ar vrea să aducă un specialist în psihologie pentru a-l consilia pe fiul lui și pentru a-l pregăti să facă față veștii că a omorât un om.

Mario Iorgulescu era beat și drogat când a provocat accidentul

Mario consumase alcool și cocaină, conform testelor de laborator făcute după accident, iar starea lui de sănătatea se agravase încă din momentul în care fusese internat. Mai mult, în 15 septembrie, medicii anunțau că l-au trecut pe dializă pentru a-l ține în continuare în viață.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 8 septembrie, în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. După impactul puternic, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima din ele a luat foc.În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar Mario Iorgulescu, care conducea un bolid de lux, marca Aston Martin, se zbate între viaţă şi moarte.

Cine este Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu


    Dani Vicol va fi înmormântat mâine, 12 septembrie, în Rudeni
Dani Vicol va fi înmormântat mâine, 12 septembrie, în Rudeni

În urma impactului din noaptea de 8 septembrie, tânărul din cealaltă mașină a murit pe loc din păcate, acesta nemaiavând nicio șansă, după ce vehiculul a luat și foc. Dani Vicol avea 24 de ani și se ducea acasă când mașina în care se afla a fost lovită de bolidul condus de Mario Iorgulescu, care ar fi intrat pe contrasens. Băiatul era tatăl a doi copii: o fetiță de șapte  ani și un băiețel de patru luni.

Dani a fost înmormântat la Rudeni, locul unde copilărise. 

Citește și:

Mario Iorgulescu: bătăi, droguri și scandaluri cu iz mafiot

Durere fără margini la înmormântarea tânărului ucis de Mario Iorgulescu: «Pentru cine mai exist eu de azi înainte?»

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net