Mario Iorgulescu: bătăi, droguri și scandaluri cu iz mafiot

Ultima actualizare:

    Procurorii cer redeschiderea dosarului în care Mario Iorgulescu este acuzat că a sechestrat și torturat un bărbatsursa foto: click.ro
Procurorii cer redeschiderea dosarului în care Mario Iorgulescu este acuzat că a sechestrat și torturat un bărbatsursa foto: click.ro

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, se zbate între viață și moarte pe patul de spital, după ce a ucis un om într-un teribil accident de mașină. Tânărul, un împătimit al vitezei și adrenalinei, are un trecut controversat, fiind implicat în multe scandaluri cu iz mafiot.

Mario Iorgulescu, la doar cei 24 de ani ai săi, are tot ce-și poate dori un copil de bani gata: avere, faimă, putere, dar și influență. Conduce mașini scumpe, merge în vacanțe exotice, are parte numai de femei frumoase și duce o viață în huzur. Nimic nu-l poate atinge. Pare a fi deasupra tuturor. Prieten la cataramă cu nume grele din lumea interlopă, Mario a fost implicat în scandaluri cu droguri, dar și bătăi. 

A torturat un bărbat cu ciocanul

În anul 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat că, împreună cu câțiva interlopi din clanul Calu, a sechestrat și torturat un bărbat. Se pare că totul ar fi pornit de la un împrumut de 3.000 de euro pe care victima, Dragoș, i l-ar fi oferit lui Mario pentru ca acesta din urmă să-și închirieze un apartament. Însă, când a trebuit să returneze banii, fiul lui Gino Iorgulescu a refuzat. Și, ca să-i închidă definitiv gura, Mario i-a tras lui dragoș și o bătaie soră cu moartea. Potrivit spynews.ro, tânărul ar fi fost invitat la o discuție aparent amicală la Mario acasă. Odată ce a intrat pe ușă, el a fost luat în primire de câțiva bărbați, membri ai clanului interlop Calu, care l-au luat la bătaie. Victima a fost torturată și desfigurată. L-au lovit cu un ciocan până i-au scos dinții din gură, l-au torturat smulgându-i bucăți de carne de pe picioare, iar apoi, ca să-l umilească și mai tare, i-au oferit dinții la pachet, ca să-i aibă ca amintire. Potrivit declarațiilor oferite de Dragoș anchetatorilor, în încăperea respectivă se aflau și două femei care au privit impasibile toată această scenă de groază. „Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă băteau, iar şi tot aşa timp de două ore pâna când au fugit din apartament”, a povestit victima lui Mario Iorgulescu polițiștilor care au anchetat la vremea respectivă cazul.

Mario Iorgulescu, pușcărie pentru sechestru și tortură?

Judecătoria sectorului 3 a decis ca Mario Iorgulescu să fie cercetat sub control judiciar în dosarul privind fapte de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea infractorului. Sub control judiciar au fost cercetați şi Gabriel Francisco Pascu, Marcel Pascu şi Vasile Pascu, din clanul interlop Calu, aceștia fiind călăii care l-au desfigurat pe tânăr. Achitat inițial în acest dosar, Mario a crezut că a scăpat. Iată însă că zilele acestea este chemat din nou în fața judecătorilor: procurorii au contestat sentința de acum trei ani și au cerut închisoare cu executare. Primul termen al apelului va avea loc peste câteva zile.

Implicat în mega-scandalul „Droguri pentru VIP-uri”

Mario Iorgulescu a fost implicat și în scandalul „Droguri pentru VIP-uri”, care a ținut, anul trecut, prima pagină a tuturor ziarelor din România. Potrivit procurorilor DIICOT, printre clienții dealerilor Adrian Cărbunescu, Andrei Damian Vinicius și Georghe Gheorghiu s-a numărat și fiul șefului LPF. Acesta din urmă i-ar fi vândut canabis și cocaină lui Mario.

Scandal cu interlopii în restaurantul familiei

Anul acesta, de Valentines Day, Mario Iorgulescu a organizat, în restaurantul familiei, din nordul Capitalei, o petrecere privată. Mai multe persoane, apropiate liderului interlop Adrian Mogoș, au auzit muzica și s-au invitat la petrecere. Au intrat în restaurant și s-au așezat la o masă. În acel moment, Mario s-ar fi răstit la interlopi și le-ar fi cerut să plece pe motiv că localul este închis. A urmat un schimb de replici dure, iar totul era să degenereze într-un conflict în toată regula. Potrivit spynews.ro, beizadeaua șefului LPF s-a oprit la timp și și-a cerut scuze chiar la microfonul de pe scenă.

Citește și: 

Mario Iorgulescu nu a fost pus sub acuzare. Ce se întâmplă cu raportul toxicologic

Mario Iorgulescu a ieșit din comă! Anunțul medicilor: „Este conștient!”

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net