Mario Iorgulescu a ieșit din comă! Anunțul medicilor: „Este conștient!”

Ultima actualizare:

    Starea lui Mario Iorgulescu este mai bunăFoto: Arhiva personală
Starea lui Mario Iorgulescu este mai bunăFoto: Arhiva personală

Mario Iorgulescu a ieșit din comă, au anunțat medicii de la Spitalul Elias. Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident grav, duminică (8 septembrie), la 3 dimineața. În timp ce se afla la volanul unui Aston Martin, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism care circula regulamentar.

Șoferul mașinii pe care Mario Iorgulescu a lovit-o în plin și-a pierdut viața. Fiul președintelui LPF a fost transportat în stare gravă la Spitalul Elias, acolo unde a fost operat. Evoluția lui a fost una bună, spun medicii, iar acum este conștient, deși rămâne conectat la apratele de ventilație mecanică.

„Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, a declarat Mugur Ardelean, managerul Spitalului Elias, într-un comunicat de presă.

Filmul accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident deosebit de grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a pierdut controlul autoturismului Aston Martin pe care îl conducea pe Șoseaua Chitilei, de la marginea Capitalei. Potrivit unor surse din anchetă, acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km/h.

Tânărul a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauza viteze, și s-a tamponat violent cu un autoturism care venea din sens opus, în mod regulamentar. Impactul a fost extrem de puternic, iar cele două mașini au fost proiectate în afara părții carosabile. Motorul mașinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc, potrivit stirileprotv.ro.  Celălalt șofer, un tânăr de 25 de ani, a murit pe loc. Mario Iorgulescu a fost adus la Spitalul Elias în stare gravă. 

Mario Iorgulescu ar putea fi acuzat de ucidere din culpă

Fiul lui Gino Iorgulescu riscă să fie acuzat de ucidere din culpă, după accidentul tragic pe care l-a provocat pe șoseaua Chitilei. Urmează să se stabilească dacă tânărul era băut sau dacă a consumat substanțe interzise. În urmă cu câțiva ani, Mario a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce ar fi răpit o persoană, împreună cu mai mulți prieteni. La acea vreme, a fost arestat preventiv, dar a fost achitat în primă instanță, dar amicii lui au primit ani grei de închisoare.

Citește și

Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu: «Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut un copil»

Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea 25 de ani și două fetițe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net