Marian Iordache, fostul primar al Medgidiei, a murit. Bărbatul de 59 ani s-a înecat cu mâncare

Ultima actualizare:
Salvarea şi Poliţia, chemate la locuinţa lui Marian Iordache, în Medgidia
Salvarea şi Poliţia, chemate la locuinţa lui Marian Iordache, în Medgidia

Marian Iordache, fostul primar al municipiului Medgidia, în vârstă de 59 de ani, a murit duminică seara după ce s-a înecat în timpul mesei, cel mai probabil cu o bucată de pepene. Soţia sa i-a aplicat manevrele specifice în astfel de cazuri, dar în momentul sosirii echipajului medical el se afla în stop-cardiorespirator. Eforturile medicilor au fost zadarnice.

Marian Iordache (59 ani), fost primar al Medgidiei timp de două mandate, consilier judeţean PNL şi consilier personal al primarului din Cernavodă, a murit duminică, 13 septembrie, după ce s-a înecat cu mâncare. În semn de doliu pentru cel care era candidat din nou pe liste pentru Consiliul Judeţean, PNL Constanţa a decis să suspende campania electorală timp de două zile.


    Salvarea şi Poliţia, chemate la locuinţa lui Marian Iordache, în Medgidia foto: Cristian Ciobănuc
Salvarea şi Poliţia, chemate la locuinţa lui Marian Iordache, în Medgidia foto: Cristian Ciobănuc

Soția i-a efectuat manevra Heimlich

Dr. Claudia Tatarici, purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Constanţa, a declarat că pacientul s-a înecat cu bol alimentar, iar soţia sa, care a sunat la 112, i-a efectuat manevra Heimlich, asistată telefonic de operatoarea din dispeceratul SAJ, anunță News.ro. Un echipaj de paramedici din Medgidia a mers imediat la faţa locului, dar Marian Iordache se afla deja în stop cardio-respirator, cianotic. Marian Iordache era şi pe lista de consilieri judeţeni a PNL la alegerile din 27 septembrie.

Citește și:

Cum ajuţi pe cineva care s-a înecat cu mâncare

Ce să faci dacă te-ai înecat cu mâncarea și cum să acorzi primul ajutor altora în astfel de situații. Reguli simple care pot salva viața

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net