Mama gemenilor morţi la Ploiești, acuzată de ucidere din culpă

Ultima actualizare:

    Andreea și-a lăsat copiii nesupravegheați, iar aceștia au căzut de la etajul 10Foto: Facebook
Andreea și-a lăsat copiii nesupravegheați, iar aceștia au căzut de la etajul 10Foto: Facebook

Mama gemenilor din Ploieşti care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau este acuzată oficial de ucidere din culpă. Femeia, care nu și-a supravegheat micuții în vârstă de 2 ani este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în stare de libertate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a pus-o sub acuzare, miercuri 18 august, pe mama celor doi gemeni morţi. Andreea este cercetată în stare de libertate și, cel mai probabil, în cursul zilei de joi, 19 august, va fi audiată la Parchet, anunță adevarul.ro. În schimb, Alina, femeia care se mai afla în apartament în seara tragică, nu este incriminată în cauză deocamdată, a precizat Mihaela Mateescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Andreea a fost internată la secţia de psihiatrie în stare de șoc imediat după ce a primit vestea despre moartea copiilor săi, în seara de 11 august. Ea a fost externată la cerere pentru a putea asita la înmormântare şi de atunci se află la domicilul părinţilor săi, într-o comună din Prahova.

DGASPC Prahova va cere decăderea din drepturile părintești

În paralel, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova derulează o anchetă proprie şi a început deja demersurile pentru a solicita instanţei de judecată decăderea din drepturile părinteşti cu privire la cel de-al treilea copil al tinerei, un băiat în vârstă de aproximativ 5 ani. În prezent, acesta se află în grija tatălui.

În momentul accidentului din 11 august, Andreea, mama copiilor, se afla în dormitor împreună cu băiatul în vârstă de 5 ani și era în live pe Facebook. În acest timp, gemenii erau în camera alăturată, nesupravegheaţi. În aceste condiții, micuții au reuşit să se urce pe o masă aflată lângă fereastră și au căzut. Cele două femei din apartament, mama copiilor şi prietena ei, au aflat despre tragedie abia când un echipaj de poliţie a sunat la uşă să anunţe vestea cumplită.   

Citește și: 

Mama gemenilor morți la Ploiești, live pe internet, în ritmuri de manele, la două zile de la înmormântarea copiilor

VIDEO Ea este Andreea, mama gemenilor morți, din Ploiești. Copiii au căzut de la etaj când femeia era live pe Facebook

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net