Mama fetiței de 4 ani ucise în Arad nu își va pierde copiii. Protecția Copilului a decis: „Este o mamă care își iubește copiii”

Ultima actualizare:

    Micuța Antonia a avut un destin tragicfoto: Facebook
Micuța Antonia a avut un destin tragicfoto: Facebook

Ancheta în cazul fetiței de 4 ani din Arad, ucisă și apoi incendiată de tatăl vitreg, este în plină desfășurare. Joi, a fost audiată pentru prima dată și mama copilei.

Cazul care a îngrozit întreaga țară este în continuare în prim plan. Soarta micuței Antonia a impresionat atât prin cruzimea cu care a acționat criminalul, câr și prin inocența copilului care a sfârșit pentru că a vrut să se joace. Mama fetiței, care mai are doi copii, un băiețel de 3 ani și un nou-născut venit pe lume în tim,p ce sora lui sfârșea tragic, a fost audiată.

DGASPC Arad spune că femeia este o mamă model  

Anchetatorii au concluzionat că femeia în vârstă de 28 de ani nu a ştiut nicio clipă ce pune la cale concubinul ei. Reprezentanții Direcţiei pentru Protecţia Copilului Arad spun că femeia nu va mai fi decăzută din drepturi. Mai mult, în urma anchetei sociale, aceștia susțin că tânăra este o mamă model. „Din observaţiile noastre, s-a purtat foarte bine cu copiiii, este grijulie faţă de copii. Considerăm că este o mamă care îşi iubeşte copiii”, a declarat Erika Stark, director DGASPC Arad, potrivit observatornews.ro.

Tatăl biologic vrea custodia băiețelului de 3 ani   

Tatăl biologic al fetiței ucise s-a întors din Olanda şi a mers la blocul unde a fost ucis copilul său ca să aprindă lumânări. Astăzi, bărbatul va solicita autorităților să-și vadă băiatul și va începe procedurile de custodie, conform antenna3.ro. „Nu îmi vine să cred ca e adevărat. Parcă e un film ceva… Nici acum nu cred că sunt aici și nici acum nu cred ca Antonia e moartă. De două săptămâni am o problemă cu mine.. Tot timpul spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fata... Doua săptămâni, nu mai puteam...”, spune Cristian Oancea, tatăl biologic al fetiței de 4 ani ucise și al băiețelului de 3 ani. Cei doi părinți erau divorțați, iar femeia iși refăcuse viața alături de ucigașul fetiței, cu care are un băiețel de câteva zile. 

Citește și: 

Bărbatul din Arad care și-a ucis fetiţa de patru ani a fost arestat preventiv. El susţine că intenţiona să se predea Poliţiei

Antonia, fetița ucisă la Arad, era nebotezată. «Era un copil jucăuş, în muţenia ei. Voia să o iubească cineva tot timpul»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net