Antonia, fetița ucisă la Arad, era nebotezată. «Era un copil jucăuş, în muţenia ei. Voia să o iubească cineva tot timpul»

Ultima actualizare:

Noi informaţii legate de cazul Antoniei, fetiţa cu autism în vârstă de 4 ani din Arad, ucisă de tatăl vitreg în timp ce mama ei, Sabrina, năştea un alt copil! Prietenii din Buzău ai mamei spun că ea nu avusese o viaţă prea bună în trecut şi părea că-şi găsise iubirea. Apropiaţii femeii sunt îngroziţi de crima comisă săptămâna trecută.

Antonia (4 ani), fetiţa cu autism căruia Florin Beniamin Crişan i-a frânt firul vieţii săptămâna trecută, nu fusese creştinată. Gabi, prietena cea mai bună a  mamei, a dezvăluit pentru adevarul.ro că a vrut s-o boteze pe micuţă, dar că n-a fost lăsată de familia Sabrinei.

«Ce oribil, numai nenorociţi!»

În timp ce era la Maternitatea din Arad, unde a născut al treilea copil, al cărui tată e chiar concubinul ucigaş, Sabrina îi trimitea prietenei sale din Buzău ştiri despre cazul copilului găsit decedat. Femeia, mamă a lui Oscar, un băieţel de 3 ani, şi a Antoniei, nu ştia că victima crimei e chiar fetiţa ei, scrie adevarul.ro.

”Îmi trimitea nişte link-uri cu ştiri despre cazul respectiv, fără să ştie că era vorba despre Antonia. Îmi zicea: «Ce oribil, numai nenorociţi!». Iar căuta ceva şi iar îmi trimitea. Era şocată de moartea copilului”, povesteşte Gabi, prietena Sabrinei. Singura care s-a gândit că ar putea fi vorba despre micuţa Antonia a fost Viorica, mama Gabrielei. Aceasta mărturiseşte că a avut o tresărire când a văzut portretul-robot al copilului găsit decedat, însă n-a mers cu gândul atât de departe.


    “Tare dragă ne era fetiţa”, mărturiseşte Viorica, apropiată a mameiFoto: Iulian Bunilă
“Tare dragă ne era fetiţa”, mărturiseşte Viorica, apropiată a mameiFoto: Iulian Bunilă


    Sabrina, mama fetiţei
Sabrina, mama fetiţei

Viorica îşi aminteşte că Antonia era destul de jucăuşă şi că îşi dorea multă iubire. ”Mititica, tot timpul s-ar fi jucat, alerga, se ducea, lua un obiect de aici şi-l ducea dincolo, în muţenia ei, acolo, în liniştea ei. Era închisă în lumea ei, că aşa era boala. Îţi răspundea numai când voia ea, dar era foarte lipicioasă. Voia s-o iubească tot timpul cineva, să o ţină în braţe, ea - la fel. Se ducea la soţul meu, îl lua în braţe şi tare dragă ne era”, oftează mama Gabrielei.

Citește întreaga poveste pe www.adevarul.ro

Sub influenţa drogului «Cristal»

Potrivit declaraţiilor date în faţa anchetatorilor, Florin Beniamin Crişan s-a plâns că intrase în depresie şi că i-a fost foarte greu în perioada de dinaintea naşterii ultimului copil. ”Majoritatea activităţilor casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie”, a susţinut bărbatul, în vârstă de 23 de ani. Iar în dimineaţa blestemată, cei doi copii din căsătoria anterioară a concubinei sale erau foarte agitaţi. În plus, asasinul crede că ar fi fost sub influenţa unui drog numit ”Cristal”.


    Florin Beniamin Crişan va înfunda puşcăriaFoto: aradon.ro
Florin Beniamin Crişan va înfunda puşcăriaFoto: aradon.ro

El le-a mai spus anchetatorilor că a lovit-o pe copilă, iar aceasta a decedat după ce s-a lovit cu capul de perete şi de gresie. Individul a pus-o într-un cearşaf, apoi într-un geamantan, l-a luat de mână pe frăţiorul fetei, apoi s-au dus cu un taxi lângă cimitirul din cartierul Bujac. El a aruncat acetonă peste cadavru şi i-a dat foc, în timp de băieţelul se uita la desene animate pe telefon.

Click! spune

Magistraţii de la Tribunalul Arad au decis, marţi, arestarea tânărului pentru 30 de zile. El este acuzat de violenţă în familie, omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Citește și:

Tatăl biologic al fetiței de 4 ani ucise: „A fost o problemă anul trecut. A ars copiii” Bărbatul a aflat din presă de tragedie

A omorât-o pe fetiță fiindcă el nu avea chef de joacă: "A început să sară pe mine, să mă tragă". Declarația completă a criminalului de la Arad

Criminalul din Arad, surprins de camerele video în timp ce căra în geamantan trupul fetiței ucise

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net