Ludovic Orban a plătit o amendă egală cu fostul salariu pentru fotografia anului. 3.000 de lei l-a costat "cheful" de la Palatul Victoria

Ultima actualizare:

    Ludovic Orban a plătit 3.000 de lei pentru cheful de ziua sa, organizat la Palatul Victoria Foto Arhivă Click!
Ludovic Orban a plătit 3.000 de lei pentru cheful de ziua sa, organizat la Palatul Victoria Foto Arhivă Click!

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat în spaţiu închis şi pentru nepurtarea măştii, în urma publicării fotografiei din 25 mai, de la întâlnirea informală de la Guvern, în care apare fumând în biroul din Palatul Victoria.

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat în spaţiu închis şi nepurtarea măştii, după ce fotografia care îl înfăţişează la o întâlnire informală a devenit virală. El a anunţat că a achitat amenda de 3.000 de lei, adică o sumă egală cu salariul său când nu ocupa poziţia de prim-ministru. Potrivit Digi 24, premierul ar fi mers personal la secţia de poliţie căreia îi este arondat Palatul Victoria şi a cerut spă fie amendat cu cuantumul maxim pentru cele două încălcări ale legii. Astfel, pentru nepurtarea măştii a fost amendat cu 2.500 de lei, iar pentru fumat în locuri interzise a avut de plată 500 de lei.Potrivit Adevărul, vicepremierul Raluca Turcan se va prezenta marţi la secţia de Poliţie pentru a se autodenunţa în legătură cu încălcarea regulilor privind purtarea măştii de protecţie, ca urmare a publicării, vineri seară, a fotografiei din biroul premierului. 

Fotografia a fost distribuită de Rodica Nassar, fost deputat PSD

Fotografia, care a făcut mare vâlvă, a fost distribuită pe Facebook de Rodica Nassar, fost deputat PSD, care a alăturat și un mesaj ironic. "Guvernul României în ședința de lucru! Bode bea șampanie, Orban bea bere și Popescu bea whisky! Nu am aflat încă ce se fumează! Bine că au avut grijă ca măștile folosite să le așeze frumos pe masă, lângă farfuriile cu mâncare". În imagine apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, cu două pahare de șampanie în față, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează și care are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whiskey în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc. 

Ludovic Orban, surprins de existența fotografiei

Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban
Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban

Contactat telefonic de Mediafax, la puţin timp după ce fotografia apărut în mediul online, Ludovic Orban a părut complet surprins de existenţa fotografiei şi nu s-a arătat deranjat de viralizarea acesteia. 

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac. Asta e. Dacă e o poză, e o poză. Asta e", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax. 

Citește și 

Uite ce șprițuri tari se dau la Guvern! "Ședință" cu alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban

Reacţia lui Orban după ce a băut şi a fumat alături de miniștri, în biroul de la Guvern: "Şi ce să fac? Asta e!"

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net